Ακαρνανικά Νέα

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι ακόμα πιο κρίσιμες από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Στις 21 Μαΐου, οι πολίτες απενεργοποίησαν και έστειλαν στα αζήτητα τη βόμβα της απλής αναλογικής που αποτελούσε μεθόδευση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες ακυβερνησίας και αστάθειας.

Στις 25 Ιουνίου όμως, πάλι οι πολίτες πρέπει να είναι αυτοί που θα επιβάλλουν την πολιτική και οικονομική σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα μας.
Δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για εφησυχασμό, ούτε για αποχή αλλά ούτε και για χαλαρή ψήφο σε μικρά κόμματα.
Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών με αλήθεια, με έργο και με θετικό λόγο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέδειξε το προφίλ ενός Πρωθυπουργού που εργάζεται, έχει σχέδιο και το κυριότερο έχει να παρουσιάσει μετρήσιμα αποτελέσματα.
Η ένταση και η εφαρμογή αυτών των πολιτικών έχουν ένα προαπαιτούμενο: στις 25 Ιουνίου να αναδειχθεί μια ισχυρή κυβέρνηση με μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Στο ερώτημα «Γιατί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη» η απάντηση δεν είναι μόνο μία.
Οι απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα είναι πολλές και τις δίνουν οι πολίτες:
 Γιατί πρέπει να συνεχιστεί η πολιτική μείωσης των φόρων. Με όσα λένε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την αύξηση των φόρων επιβεβαιώνουν ότι η μοναδική αξιόπιστη πρόταση είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.
 Γιατί η ισχυρή Ελλάδα χτίζεται από μια σοβαρή κυβέρνηση που ενισχύει την αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων μας Δυνάμεων, χτίζει συμμαχίες και αναβαθμίζει το διεθνές κύρος της χώρας.
 Γιατί η χώρα πρέπει να συνεχίσει στο δρόμο της ανάπτυξης, να αποκτήσει και πάλι επενδυτική βαθμίδα μέσα στο 2023.
 Γιατί πρέπει να συνεχιστεί η ψηφιακή μετάβαση του ελληνικού κράτους, να επεκταθούν και να αναβαθμιστούν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους πολίτες, να ολοκληρωθούν οι υποδομές για την ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας.
 Γιατί η ανάπτυξη της χώρας πρέπει να έχει ισχυρή περιφερειακή διάσταση, να μην περιορίζεται από το αθηνοκεντρικό κράτος, με νέα και ολοκληρωμένα αναπτυξιακά σχέδια για κάθε Περιφέρεια της χώρας με στόχο τη μείωση ανισοτήτων, με αύξηση πόρων του ΕΣΠΑ στις περιφέρειες και διπλασιασμό των δημοσίων επενδύσεων έως το 2030.
 Γιατί, επιτέλους, πρέπει να υλοποιηθεί μια νέα και αποτελεσματική πολιτική για τη στήριξη της οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος.

Υπάρχουν και άλλες απαντήσεις, αλλά αυτές οι 6 επιβεβαιώνουν ότι στις 25 Ιουνίου έχουμε μία και μοναδική επιλογή: την Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα, μια νέα κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με μια μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.