Ακαρνανικά Νέα

Σχετικά με εμάς

φίλες και φίλοι. Σας καλωσορίζω στην νέα διαδικτυακή εφημερίδα «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ». Το συγκεκριμένο site αποτελεί την συνέχεια της εφημερίδας «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» που εκδίδεται ανελλιπώς από τον Ιανουάριο του 2010.

Με γνωρίσατε  στον χώρο της ενημέρωσης από τον Ιανουάριο του 2008 όταν και ανέλαβα την διαχείριση και κυκλοφορία της εφημερίδας «ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ» του αείμνηστου συντοπίτη μας Δημήτριου Πατρινού. Η εφημερίδα «ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ» κυκλοφόρησε για δύο χρόνια και τον Ιανουάριο του 2010 ανέλαβα την έκδοση της εφημερίδας «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ».

Φυσικά η εφημερίδα θα συνεχίσει να κυκλοφορεί όσο ακόμη μου το επιτρέψει η στήριξη των συνδρομητών που τόσα χρόνια από το υστέρημά τους με στηρίζουν και τους είμαι βαθιά ευγνώμων για αυτό.

Στο site θα υπάρχει ενημέρωση για πολλά και διάφορα θέματα που θα αφορούν όχι μόνο τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας αλλά γενικά τόσο με θέματα από την Ελλάδα όσο και από όλο τον κόσμο. Θέματα τα οποία πάντα θα έχουν ενδιαφέρον και θα τα παρουσιάζω με αντικειμενικότητα.

Φυσικά το θέμα … αντικειμενικότητα είναι όπως το βλέπει κανείς. Κάτι που για κάποιους είναι αντικειμενικό για κάποιους άλλους είναι υποκειμενικό. Αυτό το έχω βιώσει έντονα στο πετσί μου τα χρόνια που ασχολούμαι με την έκδοση της εφημερίδας και είμαι βέβαιος πως θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Στο site θα φιλοξενούνται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία. Όποιος και όποια θέλει θα μπορεί να επικοινωνεί μαζί μου και να μου στέλνει την άποψή του την οποία ΠΑΝΤΑ και ΕΠΩΝΥΜΑ  θα την δημοσιεύω στο site.

Καλό σερφάρισμα λοιπόν σε όλους και όλες. Καλή μας αρχή!!!