Ακαρνανικά Νέα

Τι συνέβη.

Αντιμέτωπη με μία περιπέτεια ήρθε μια γυναίκα από την Κρήτη. Τα μέλη του πληρώματος του πλοίου της γραμμής που ξεκινούσε το ταξίδι του από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το νησί δεν την άφησαν να επιβιβαστεί καθώς δεν είχε κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει πως τα ανήλικα τα οποία είχε μαζί της ήταν δικά της.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr η μητέρα μαζί με τα δυο παιδιά της, 8 και 5 ετών, βρέθηκε στην Αθήνα για μια δυσάρεστη οικογενειακή περίσταση, μια κηδεία συγκεκριμένα, και το βράδυ της Δευτέρας (25/9) πήραν τον δρόμο του γυρισμού που όμως δεν είχε ευχάριστη εξέλιξη.

Στην είσοδο του καραβιού τα μέλη του πληρώματος δεν επέτρεψαν στην οικογένεια να ταξιδέψει αφού το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της η γυναίκα δεν αναγνωρίστηκε από τα λιμενικά όργανα ως χαρτί που αποδεικνύει πως τα παιδιά ήταν… δικά της και απαίτησαν είτε διαβατήρια είτε βιβλιάρια υγείας.

Στις διαμαρτυρίες της γυναίκας πως δεν της είχαν ζητήσει ανάλογα χαρτιά από το λιμεναρχείο Ηρακλείου όταν ταξίδευε μια μέρα νωρίτερα από την Κρήτη οι λιμενικοί επικαλέστηκαν το γράμμα του νόμου.

newsbeast