Ακαρνανικά Νέα

Άφαντος παραμένει ο 29χρονος που φέρεται να πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του και να σκότωσε τον 75χρονο πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας. Η ΕΛΑΣ εντόπισε το αυτοκίνητό του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 29χρονου δράστη του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αστροχώρι Άρτας.

Ο πρώην σύζυγος της 36χρονης που φέρεται να σκότωσε τον 75χρονο πεθερό του, αφού πρώτα πυροβόλησε εναντίον της συζύγου του, κρύβεται σύμφωνα με πληροφορίες στα βουνά της Άρτας στην προσπάθειά του να διαφύγει τη σύλληψή του.

Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί εντόπισαν παρατημένο το αγροτικό αυτοκίνητο του δράστη με το οποίο διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος στα ορεινά σύνορα της Άρτας με την Αιτωλοακαρνανία, από την πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας και πλέον οι έρευνες έχουν κλειδώσει στην γύρω περιοχή.

Μάλιστα έχουν στηθεί μπλόκα σε διάφορα νευραλγικά σημεία και ίσως οι στοχευμένες αυτές έρευνες αποδώσουν καρπούς τις επόμενες ώρες, με τον κλοιό να στενεύει γύρω από τον 29χρονο.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στην αυλή της οικίας του άτυχου 75χρονου που σωριάστηκε νεκρός από τους πυροβολισμούς εναντίον του, από τον 29χρονο πρώην γαμπρό του που έμενε σε άλλο χωριό.

Το ζευγάρι που είχαν μαζί ένα παιδάκι 2,5 ετών, για περίπου έναν χρόνο ζούσε σε διάσταση και μόλις τις τελευταίες ημέρες εκδόθηκε το διαζύγιό τους. Η 36χρονη είχε επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι μαζί με το παιδί της όπου ουσιαστικά την προστάτευε εκεί ο πατέρας της αφού οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της ήταν πολύ τεταμένες όπως τεταμένες ήταν οι σχέσεις του πρώην γαμπρού και με τον πεθερό του.

Ο δράστης πυροβόλησε πρώτα εναντίον της πρώην συζύγου του

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης όταν πήγε στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου και προκάλεσε ένταση, πυροβόλησε εναντίον της συζύγου του, δίχως να την πετύχει ευτυχώς και πυροβόλησε απανωτές φορές και σκότωσε τον πατέρα της στην αυλή του σπιτιού τους. Καθώς δεν βρέθηκαν κάλυκες στο σημείο, εικάζεται ότι χρησιμοποίησε περίστροφο.

Αμέσως μετά την πράξη του, μπήκε στο αγροτικό του αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Σε εξέλιξη βρίσκεται η λήψη καταθέσεων από τους οικείους του θύματος, με την πρώην σύζυγό του δράστη να έχει υποστεί σοκ.

news247