Ακαρνανικά Νέα

Εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο της περιοχής που αφορά το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σημαντική μέρα για την πρόοδο της γραφειοκρατικής διαδικασίας και των αποφάσεων που απαιτούνται για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα η σημερινή. Το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων, ενέκρινε το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο της περιοχής και έτσι το θέμα μπαίνει στην τελική ευθεία για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος.

Την σχετική απόφαση, δημοσιοποίησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, τονίζοντας τα εξής: «Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση της νέας Τούμπας έγινε σήμερα. Εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο της περιοχής. Αποστέλλεται στο Δήμο Θεσσαλονίκης, για τη διαδικασία ανάρτησης».

Επόμενη κίνηση, είναι να υπογραφούν από τον Υπουργό Περιβάλλοντος οι τροποποιήσεις ρυμοτομίας που αφορούν στο χώρο γύρω από το γήπεδο, κάτι που αναμένεται στις αρχές Ιουνίου.

www.sport-fm.gr