Ακαρνανικά Νέα

Αστυνομικός του τμήματος του αεροδρομίου Ακτίου πήγε στην πιάτσα των ταξί, που βρίσκεται μπροστά από τις εγκαταστάσεις του, προκειμένου να πάρει το δίπλωμα από επαγγελματία οδηγό. Ο ταξιτζής είχε «συλληφθεί» από ραντάρ να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα στην περιοχή της Αθήνας και βάση του ΚΟΚ έπρεπε να του αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης για δύο μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 , όταν ο αστυνομικός ενημέρωσε τον ταξιτζή για την παράβαση και του ζήτησε το δίπλωμα αυτός αντέδρασε και με το αυτοκίνητό του επιχείρησε να χτυπήσει τον αστυνομικό.

Πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στον αστυνομικό στην προσπάθεια να διαφύγει, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά τον ένστολο, ενώ ήδη μέσα στο ταξί του είχε επιβιβάσει τουρίστα για να τον μεταφέρει σε κοντινή περιοχή.

Αμεσα επικράτησε πανικός, με διερχόμενους να σταματούν τον μαινόμενο ταξιτζή και αστυνομικούς να τρέχουν για να τον συλλάβουν.

Ο ταξιτζής συνελήφθη και οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Ανακοίνωση για το συμβάν έβγαλε το σωματείο ΕΔΧ Ταξί Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στην οποία αναφέρονται τα παρακάτω:

“Οι συμπεριφορές “νταηλικιού” δεν έχουν χώρο σε ένα διεθνές αεροδρόμιο, είναι κατακριτέες και επιβάλλεται να εξαλειφθούν!
Το ΔΣ αλλά και σύσσωμο το σωματείο ΕΔΧ Ταξί Δήμου Ακτίου Βόνιτσας καταδικάζει τέτοια φαινόμενα, θέτει εαυτούς στην διάθεση των αρχών για την οποιαδήποτε προσπάθεια εξάλειψης τους!!! Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον αστυνομικό που προσπάθησε να κάνει απλώς την δουλειά του”