Ακαρνανικά Νέα

Καθώς πλησιάζει η επόμενη δίκη για το πολύκροτο διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, η ηθοποιός φέρεται να σκοπεύει να παρουσιάσει στο δικαστήριο πειστήρια για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, η ηθοποιός θα υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον 57χρονο σήμερα ηθοποιό, η ίδια έπεσε κατ’ επανάληψη θύμα βίας εκ μέρους του.

Το ζευγάρι έχει 6 παιδιά, τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν και στην επερχόμενη δίκη θα συζητηθεί το επίμαχο θέμα της επιμέλειάς τους, καθώς και οι οικονομικές διαφωνίες και διαφορές που έχει ακόμη το ζευγάρι.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη δίκη ως μάρτυρες και κάποια από τα παιδιά του ζευγαριού. Εκτός από την περιγραφή των ισχυρισμών περί ενδοοικογενειακής βίας, τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι το δικαστήριο ζητά άδεια από το ζευγάρι, προκειμένου να καταθέσουν οι Σίλο, Νοξ και Βιβιέν.

Ο ηθοποιός τότε απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τη Daily Mail η Αντζελίνα Τζολί είχε κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς και καταγγελίες και στο παρελθόν, οι οποίοι διερευνήθηκαν από τις Αρχές και δεν τεκμηριώθηκαν. Αυτή είναι η τελευταία και απέλπιδα προσπάθεια της να αποδείξει ότι κάτι τέτοιο πράγματι συνέβη.

Ο Μπραντ Πιτ διεκδικεί τη συνεπιμέλεια των παιδιών, κάτι που η Αντζελίνα Τζολί προσπαθεί να αποφύγει.

CNN.gr