Ακαρνανικά Νέα

Δεν πρόκειται να επιβιώσει» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Αν Χεκ, που τραυματίστηκε σοβαρά την Παρασκευή, 5 Αυγούστου,  όταν το αυτοκίνητό της προσέκρουσε σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες. Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Έλεν Ντε Τζένερις κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρή και θα διακόψουν τη μηχανική υποστήριξη, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αν Χεκ, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της να δωρίσει τα όργανά της» και έτσι θα παραμείνει συνδεδεμένη με τη μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε κώμα από την περασμένη Παρασκευή ενώ, όπως έγινε γνωστό χθες 11 Αυγούστου, την ώρα του τροχαίου ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης αλλά όχι αλκοόλ. Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις, στον οργανισμό της Αν Χεκ βρέθηκε επίσης και fentanyl. Η συγκεκριμένη ουσία πολλές φορές χρησιμοποιείται σαν αναλγητικό στα νοσοκομεία, ωστόσο χρειάζονται περισσότερες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν η ηθοποιός την είχε στον οργανισμό της, όταν συνέβη το ατύχημα.

newsbeast