Ακαρνανικά Νέα

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε Ακτίου – Βόνιτσας,

Με χαροποιεί ιδιαίτερα που μελετώντας τις τρεις φωτογραφίες που ανήρτησα, σας έβαλαν σε συλλογισμό.

Ο λόγος που έφτασα στο σημείο να αναδείξω έτσι το πρόβλημα ενός νέου έργου είναι ότι κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα ερωτήματα σε υπηρεσίες του Δήμου επίσημα με αριθμό πρωτοκόλλου (μπορείτε να τα έχετε στη διάθεσή σας οποιασδήποτε στιγμή) και ουδέποτε έλαβα επίσημη απάντηση, οπότε θεώρησα ότι έτσι λειτουργεί ο Δήμος.

Ειλικρινά πιστέψτε με ποτέ δε φαντάστηκα ότι ένα απλό θέμα, θα φτάναμε στο σημείο να το αναπαράγει το Mega Channel, το Ράδιο Αρβύλα, καθώς και εκατοντάδες blog ανά την Ελλάδα. Μάλλον κάτι το ενδιαφέρον θα βρήκαν μιας και εγώ ουδέποτε ήρθα σε επαφή με τα παραπάνω.

Εντύπωση μου προκαλεί ότι ενώ εγώ σας πρότεινα μια απλή διόρθωση στις πλάκες του πεζοδρομίου όπου θα πήγαιναν το τυφλό γύρω από τα εμπόδια και όχι πάνω τους, εσείς μιλάτε για μετατόπιση της κολώνας και εμποδίων!!! (δεν είναι το μόνο πεζοδρόμιο στην Ελλάδα με εμπόδια).

Είμαι βαθιά συγκινημένος που σε συνεργασία πάντα με το ΔΕΔΗΕ, αφήσατε αναμονή για μελλοντική υπογειοποίηση των καλωδίων, μιας και αυτό μπορεί να πάρει από τη πλευρά του ΔΕΔΗΕ έως και μια δεκαετία (σε αντίθεση με τον ΟΤΕ που από το 1988 στην συγκεκριμένη οδό έχει υπόγεια καλώδια)

( εννοείται πως είναι ειρωνικό το σχόλιο αφού είμαι 1000% σίγουρος ότι ΔΕΝ κάνατε αυτή την συνεργασία – υποδομή, παρά μόνο για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ηλεκτροδότηση).

Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές τόσο σε εσάς, όσο και στενούς συνεργάτες σας, δεν κάνω αντιπολίτευση διότι εγώ δεν είμαι πολιτικός σε αντίθεση με εσάς που κοντεύετε εικοσαετία όσα τα χρόνια και της περίφημης ταμπέλας “Kastle”.

Σας εύχομαι και εις ανώτερα (αυτό δεν είναι ειρωνικό)

Όσο αφορά τους λόγους ψηφοθηρίας που αναφέρατε, σας δηλώνω δημόσια ότι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος με καμία παράταξη οπότε σας διαβεβαιώνω ότι μπορείτε να κοιμάστε ήσυχος και οι ψήφοι σας δε θα θηρευτούν, τουλάχιστον όχι από εμένα.

Σας εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας.

Κώστας Καραούλης Κυρίκος