Ακαρνανικά Νέα

«Θέλω συνέντευξη από δημοσιογράφο» φώναζε έξω από τα δικαστήρια.

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία μαθήτριας σε καθηγητή Λυκείου της Αλεξανδρούπολης για ασέλγεια. Στο «τραπέζι» των ερευνών δεν βρίσκονται μόνο τα λεγόμενα της κοπέλας αλλά και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ανήλικη, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή της από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024, ο οποίος τη θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα.

Η 17χρονη κατήγγειλε τον καθηγητή της, ο οποίος συνελήφθη και το πρωί της Δευτέρας 8/4 μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Αλεξανδρούπολης.

Ο καθηγητής Βιολογίας αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί αύριο Πέμπτη 11/5, με όρο να μην πλησιάζει το σχολείο, αλλά και τη μαθήτρια που τον κατήγγειλε.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε σχετικό της ρεπορτάζ της εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο εν λόγω άνδρας είχε τελείως περίεργες αντιδράσεις ενώ δίδασκε στο σχολείο και μάλιστα υπήρχαν φορές που είχε εμφανιστεί ντυμένος νίντζα,

«Θέλω συνέντευξη» φώναζε

Με γουρλωμένα μάτια και μιλώντας υπερβολικά αργά, ο εκπαιδευτικός εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες την Τρίτη 9/4 ενώ έβαζε και έβγαζε το καπέλο του συνέχεια.

«Ήρθα εδώ να κάνω καταγγελία και με συνέλαβαν. Θέλω συνέντευξη από δημοσιογράφο. Απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» έξω από τα δικαστήρια.

«Βία και συκοφαντία, ντροπή για το ελληνικό κράτος, ντροπή», προσέθεσε στη συνέχεια.

newsbeast