Από την Αιτωλοακαρνανία είναι ο γνωστός διαιτητής ο οποίος τις επόμενες μέρες θα κληθεί να καταθέσει στις αρχές για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Η εμπλοκή του ονόματος  του σε δημοσιεύματα έχει σοκάρει την γενέτειρα του στην Αιτωλοακαρνανία καθώς πρόκειται για άτομο με κοινωνική και έντονη πολιτιστική προσφορά.

Είχε μάλιστα τακτικές εμφανίσεις στα ΜΜΕ ενώ υπήρξε και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική με τον συνδυασμό του Γιώργο Πατούλη .

Η 12χρονη φέρεται να έχει κατονομάσει τον πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου ο οποίος διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου.

Αρνείται κάθε εμπλοκή o πρώην διαιτητής

Ο οδοντοτεχνίτης και καθηγητής διαιτησίας αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση. Είπε πως ήξερε πολύ καλά την οικογένεια και την 12χρονη: «Ερχόταν το κοριτσάκι και του έδινα 1 -2- 5 ευρώ. Τσοντάραμε όλοι να δώσουμε χρήματα στο παιδάκι για να πάρει ένα παγωτό. Με τον Μίχο τα είχα σπάσει από το 2019».

Ο ίδιος τόνισε στην ιστοσελίδα ereportaz.gr ότι «όλοι το γνώριζαν ότι η μικρή ήταν ένα φτωχόπαιδο αλλά όχι για τα άλλα. Εγώ της έδινα συμβουλές, μην πέσει σε παγίδα…κλπ. Πέσαμε απ’ τα σύννεφα όλοι γιατί έχουμε «αρρωστημένους ανθρώπους» στη γειτονιά».

Ο οδοντοτεχνίτης και καθηγητής διαιτησίας είπε ακόμα ότι «έπεσε απ’ τα σύννεφα» με τον δερματολόγο Μανιάτη, τον οποίο δεν γνώριζε πάντως προσωπικά.

Η κατάθεση της 12χρονης για τον πρώην διαιτητή

Είναι ένας οδοντίατρος που ξέρω ότι είναι παντρεμένος και έχει και μια κόρη και θυμάμαι πού είναι και μπορώ να σας τον δείξω και αυτόν.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην περιοχή σου κοντά ήταν και αυτός;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ναι; Και πώς τον είχες γνωρίσει αυτόν;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Και με αυτόν το ίδιο.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ερχόταν στο μαγαζί του Μίχου;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Όχι
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αλλά;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Όπως και με τον δερματολόγο.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε είχε στείλει να του χτυπήσεις το κουδούνι δηλαδή;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι στο… ιατρείο του.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Μάλιστα. Και εκεί βρισκόσασταν κιόλας;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι
ΕΡΩΤΗΣΗ: Μάλιστα. Ήταν ένας άντρας δηλαδή με τον οποίο είχες έρθει σε επαφή περισσότερο από μια φορά;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι..
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ναι; Εκεί στο οδοντιατρείο του;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αυτού θυμάσαι το όνομα;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Όχι. Αλλά ξέρω πού είναι.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ξέρεις πού είναι το οδοντιατρείο του. Με αυτούς τώρα μου είχες και τα τηλέφωνά τους μετά και ανταλλάσσατε μηνύματα;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι.