Ακαρνανικά Νέα

Παντού αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. τον γιατρό που έκανε «μαϊμού» εμβολιασμούς στο Ασκληπιείο της Βούλας, αλλά τον κατάλαβε μια νοσοκόμα και τον κατήγγειλε. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ο γιατρός, 50 ετών, αρνητής του κορονοϊού και του εμβολίου και ο ίδιος, πήρε στο Ασκληπιείο της Βούλας την περασμένη Κυριακή (04.07.2021) με πέντε φίλους του, όπως τους παρουσίασε και είπε ότι επειδή φοβούνταν, θα τους εμβολίαζε εκείνος. Τα πράγματα, βέβαια, δεν ήταν έτσι.

Ο ειδικευόμενος γιατρός ισχυρίστηκε στους νοσηλευτές που βρίσκονταν στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου, πως τα πέντε άτομα που ήταν μαζί του, ήταν φίλοι του και ήθελαν να εμβολιαστούν αλλά φοβούνταν, γι’ αυτό τους συνόδεψε προκειμένου να τους εμβολιάσει ο ίδιος.

Την ώρα όμως του εμβολιασμού, μία νοσηλεύτρια αντιλήφθηκε τον γιατρό να πετάει το φιαλίδιο με το εμβόλιο στα σκουπίδια, να παριστάνει ότι εμβολιάζει τον πολίτη και τον κατήγγειλε.

Προκλήθηκε αναστάτωση στο εμβολιαστικό κέντρο και ο γιατρός… το έσκασε και από τότε αναζητείται.

Αμέσως μόλις η νοσηλεύτρια έκανε την καταγγελία, σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Βούλας -Βάρης – Βουλιαγμένης δικογραφία σε βάρος του 50χρονου γιατρού για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η δικογραφία απεστάλη στον εισαγγελέα, καθώς ο γιατρός δεν βρέθηκε για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

newsit.gr