Ακαρνανικά Νέα

20 Σεπτεμβρίου 2024 23:26
20 Σεπτεμβρίου 2024 23:26

Για να μην μένετε στο...

σκοτάδι

Για να μην μένετε στο...

σκοτάδι

Για όσους δεν ξέρουν ποιος είναι ο Μένιος Φουρθιώτης ή σκέφτονται ότι μέσα στα τόσα προβλήματα που μας έχει φορτώσει ο κορωνοϊός δεν είναι η ώρα να ψάχνουμε τι παίζει με κάποιον ψιλο-άγνωστο τηλεπαρουσιαστή, θα επισημάνω ότι το θέμα είναι κάπως σοβαρότερο απ’ ό,τι φαίνεται εκ πρώτης όψεως.

Κι αυτό γιατί ένας σχετικά περιθωριακός τηλεπωλητής-παρουσιαστής απεδείχθη ότι διέθετε αστυνομική φρουρά επιπέδου… πλανητάρχη και ότι κατόρθωσε να πάρει -με παρατυπίες, αν αποδειχθεί- 200.000 ευρώ από το υπουργείο Εργασίας, σε τρεις μήνες. Η κυβέρνηση αντέδρασε καθυστερημένα στις σχετικές καταγγελίες, αφαιρώντας (με εντολή Μητσοτάκη) τη φρουρά από τον Φουρθιώτη και παραπέμποντας το θέμα σε διπλή εισαγγελική έρευνα.

Η αρχή με την… Τζούλια Αλεξανδράτου και η βίλα στα βόρεια προάστια

Ο Μένιος Φουρθιώτης είναι παρουσιαστής, αλλά παλαιότερα ήταν μάνατζερ του μοντέλου Τζούλιας Αλεξανδράτου (αντικατέστησε τον Ψινάκη) και είχε μπλεξίματα μαζί της, όταν τον κατηγόρησε ότι της έκλεψε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιό της. Ξεκίνησε την τηλεόραση πουλώντας πόρτες ασφαλείας σε τηλεμάρκετινγκ. Συμμετείχε σε lifestyle και trash τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και προώθησης προϊόντων, ώσπου απέκτησε δική του εκπομπή, με τίτλο «Αποκαλυπτικά», στο κανάλι του Βρυώνη, πριν αυτό πουληθεί στον Ιβάν Σαββίδη και απολυθεί.

Στις 21 Φεβρουαρίου του 2016 κρίθηκε ένοχος για απάτη που διέπραξε το 2010, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή. Αιτία ήταν η απόσπαση υπολογιστών από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. Αλλά τότε κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στον βίο και την πολιτεία του Μένιου Φουρθιώτη. Ο ίδιος φρόντιζε, ωστόσο, να κάνει γνωστή την προσωπική του ζωή, άλλοτε μιλώντας για την ανορεξία και την απώλεια 100 κιλών, άλλοτε επιδεικνύοντας τη χλιδάτη βίλα στην οποία κατοικούσε στα βόρεια προάστια.

Ιδιοκτήτης εφημερίδας σήμερα και… υποψήφιος για την πολιτική

Ο Φουρθιώτης, σήμερα, συνεχίζει να παρουσιάζει εκπομπές στο περιφερειακής εμβέλειας κανάλι New Epsilon TV, και από τις 7 Μαρτίου 2021 εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά», με εκδότρια τη Νανά Παλαιτσάκη.

Στις 21 Μαρτίου, ο Μένιος Φουρθιώτης τράβηξε την προσοχή ανακοινώνοντας την ενασχόλησή του με την πολιτική. Ο παρουσιαστής πόσταρε μια σειρά από φωτογραφίες με τον ίδιο στο γραφείο του και φόντο δύο σημαίες, μία ελληνική και μία της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Σε μία από τις φωτογραφίες αυτές διακρίνεται και η Νανά Παλαιτσάκη.

Μερικές ημέρες νωρίτερα, ο Μένιος Φουρθιώτης είχε επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για να του δώσει… τις ευλογίες του.

Η πρώτη καταγγελία για τη φύλαξή του και η σύλληψη φωτορεπόρτερ

Το πρώτο πρόβλημα με τον Μένιο Φουρθιώτη ξεκίνησε στις 23 Μαρτίου του 2021, όταν ο αντιδήμαρχος Επικοινωνίας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης αποκάλυψε, με ανάρτηση στο Facebook, ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε διάθεση 9 περιπολικών και 14 αστυνομικών από αστυνομικά τμήματα της Αττικής για την εικοσιτετράωρη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη. Δημοσίευσε, μάλιστα, και τα σχετικά έγγραφα. Έτσι, ο Φουρθιώτης μπήκε στις παρυφές της πολιτικής επικαιρότητας, διότι, όπως έγραψε η «Αυγή» (24.3.2021), «απολαμβάνει την ιδιαίτερη προσοχή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ώστε να διαθέσει 14 αστυνομικούς και 9 περιπολικά για τη φύλαξή του. Την αποκάλυψη για τη διάθεση των αστυνομικών έκανε με ανάρτησή του στο Facebook o αντιδήμαρχος Ραφήνας Χρήστος Τσεμπέρης, δημοσιεύοντας μάλιστα σχετικά έγγραφα. Η διάθεση των περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται από διάφορα αστυνομικά τμήματα της Ανατολικής Αττικής για τη φύλαξη του τηλεπαρουσιαστή σε 24ωρη βάση».

Σε ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ διέψευσε τις καταγγελίες (!), αναφέροντας ότι τα «περί φύλαξης δημοσιογράφων δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα». Πρόκειται για μια γκάφα της αστυνομίας, η οποία επιχείρησε να αποκρύψει ένα υπαρκτό γεγονός.

Αντιδράσεις για την υπόθεση φύλαξης του Μένιου Φουρθιώτη υπήρξαν, ωστόσο, και από τους αστυνομικούς, με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής να κάνει λόγο για φαινόμενα που «δεν είναι ίδια πολιτισμένης Πολιτείας». «Τελευταία έχει αναδειχτεί σε μείζον θέμα η αστυνομική φύλαξη κι ασφάλεια τηλεοπτικού προσώπου και δημοσιογράφου, ο οποίος σε αλλεπάλληλες πολύωρες εκπομπές του τονίζει ότι δικαιούται πλήρους αστυνομικής προστασίας όλο το 24ωρο…».

Οι αποφάσεις περί προστασίας προσώπων, όπως ορθώς επισημαίνει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, «είναι μια σύνθετη διοικητική πράξη και διαδικασία», στην οποία εμφιλοχωρεί η πιθανότητα λάθους ή ακόμη και αυθαιρεσίας.

Στις 30 Μαρτίου 2021 συνελήφθη φωτορεπόρτερ της ηλεκτρονικής εφημερίδας Documento, αφού προηγουμένως είχε τραβήξει φωτογραφία που επιβεβαίωνε την περιφρούρηση του Μένιου Φουρθιώτη από αστυνομικούς με θωρακισμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. Αφέθηκε ελεύθερος μία ώρα μετά, χωρίς να του απαγγελθεί ουδεμία κατηγορία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Φουρθιώτης ζήτησε τη σύλληψή του παρά τις ενστάσεις της φρουράς, ενώ, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, η δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη ζήτησε από τον φωτορεπόρτερ να υπογράψει έγγραφο αποχώρησής του από τον δημόσιο χώρο των δικαστηρίων και ότι δεν θα χρησιμοποιήσει κάποια από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει.

Ήθελε θωρακισμένη Mercedes, σαν του Βενιζέλου

Στα στοιχεία της υπόθεσης προσετέθη και το ρεπορτάζ του γνωστού αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος αναφέρει σε δημοσίευμα στο bloko.gr πως από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. έγιναν τουλάχιστον δύο ξεναγήσεις του Μένιου Φουρθιώτη στη μάντρα με τις θωρακισμένες λιμουζίνες της αστυνομίας, για να επιλέξει αυτή που του «ταιριάζει». Πάντως ο Φουρθιώτης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν ικανοποιήθηκε από όσα είδε και φέρεται να σημείωνε πως επιθυμούσε μια θωρακισμένη Mercedes, όπως αυτή που χρησιμοποιεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Επιπλέον, φέρεται να προσκόμισε ιατρικές γνωματεύσεις σύμφωνα με τις οποίες αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να οδηγεί ο ίδιος, ζητώντας και αστυνομικό συνοδό ασφαλείας για να οδηγεί το διατιθέμενο αυτοκίνητο. Όλα τα αιτήματα, όπως σημειώνεται, είχαν γίνει αποδεκτά, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου της διάθεσης ως μόνιμης προσωπικής ασφάλειας – συνοδείας τεσσάρων αστυνομικών.

Πολάκης και «τηλεοπτική κλω-κλω»

Μία ημέρα μετά τις αποκαλύψεις για την αστυνομική του φύλαξη, σύμφωνα με δήλωση του συνηγόρου του, ο Φουρθιώτης κατέθεσε μήνυση κατά του εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος στις αναρτήσεις του αποκαλεί τον παρουσιαστή «μαϊντανό του τηλεοπτικού σκουπιδότοπου» και «τηλεοπτική κλω-κλω».

Στις 31 Μαρτίου, ο Παύλος Πολάκης αποκάλυψε σε ανάρτησή του ότι ο Μένιος Φουρθιώτης χρηματοδοτείται από το υπουργείο Εργασίας με 60.000 ευρώ τον μήνα προσωπικό μισθό:

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΜΕΝΙΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ:

Τελικά δεν είσαι μόνο ένα τηλεοπτικό σκουπίδι αλλά και ένα απερίγραπτο ΛΑΜΟΓΙΟ όπως με πληροφορούν από το Υπουργείο Εργασίας.

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ μπήκες στο πρόγραμμα «Συνεργασία» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα SURE της Ε.Ε. που χρηματοδοτεί τους μισθούς εργαζομένων στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας;;

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως ΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ για 4 ΜΗΝΕΣ, από 60.000 ευρώ το μήνα (!!!!) ως προσωπικό μισθό (!!!!!) που δήλωσες πως έπαιρνες, μέχρι να το πάρουν χαμπάρι οι υπηρεσίες του Υπουργείου το Νοέμβριο του 2020 και να έρθει διάταξη από την τότε πολιτική ηγεσία που στα έκοψε;;;;;;

ΕΞΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, έπαιρνες βρε διεφθαρμένε ατζέντη;;;

Ησουν εργαζόμενος;;;

Ποιος είσαι; Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ;

Εμαθα πως είχες δηλώσει και άλλες 5-6 εικονικές εταιρείες με φίλους και κολλητούς σου που ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (60 και 70 έως και 80 χιλιάδες το μήνα)!!!!!!

Όταν η κοινωνία στενάζει από τη φτώχεια του λοκ ντάουν, εσύ βρε ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕ πήρες 240.000 ευρώ, ΑΕΡΑ ;;;;;; ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;;;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ, σου έβαλε ο Χρυσοχοΐδης 14 αστυνομικούς να σε προστατεύουν και μια Θωρακισμένη BMW για να κυκλοφορείς;;;;

ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΛΕΕΙΝΕ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΜΕ!!!!

Επιβεβαίωσε ο Βρούτσης τις καταγγελίες -Με «μπράβους» στο υπουργείο

Τις καταγγελίες για τη χρηματοδότηση Φουρθιώτη από το υπουργείο Εργασίας επιβεβαίωσε ο ίδιος ο τέως υπουργός Γιάννης Βρούτσης, δηλώνοντας ότι ο παρουσιαστής απέσπασε 200.000 ευρώ από το υπουργείο του, μέσα σε τρεις μήνες.

Όπως αποκάλυψαν πρόσφατα δημοσιεύματα, επικαλούμενα μαρτυρίες υπαλλήλων του υπουργείου Εργασίας, ο Μένιος Φουρθιώτης από 1.000 ευρώ μεικτά που εισέπραττε τον Μάιο του 2020 με σύμβαση εργασίας σε δύο εταιρείες παραγωγής, βρέθηκε ξαφνικά -λίγο πριν από το δεύτερο lockdown και εν μέσω πανδημίας- με αποδοχές της τάξης των 80.000 ευρώ.

Με τον τρόπο αυτό εξασφάλισε επιδότηση που έφτανε έως και τα 24.000 ευρώ, καθώς με το πρόγραμμα επιδοτείται το 60% του μισού μισθού σε περίπτωση μείωσης ωραρίου 50%. Εκτός από τον παρουσιαστή, το ίδιο κόλπο φέρονται να έκαναν και άλλοι συνεργάτες του. Αμέσως στον ΕΦΚΑ «χτύπησε» το σύστημα και σε μια πρώτη έρευνα που έκαναν στην αρμόδια διεύθυνση, διαπίστωσαν πως το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε δώσει αύξηση στον… εαυτό του εν μιά νυκτί, για να αποκομίσει -παρανόμως- υπερβολική επιδότηση από το πρόγραμμα.

Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που τον Δεκέμβριο 2020 το υπουργείο Εργασίας αποφάσισε να βάλει «κόφτη» στις μισθολογικές απολαβές όσων συμμετέχουν, οι οποίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τα 6.500 ευρώ τον μήνα μεικτά.

«Είναι αδύνατον ένας υπουργός Εργασίας να γνωρίζει ποιος πληρώνεται και τι πληρώνεται μεταξύ των εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων. Από ένα λάθος ενός λογιστή ήρθε σε μένα κάποιος που φώναζε -δεν μπορώ να πω ονόματα- με θράσος. Ζητούσε να πληρωθεί τον μήνα που έχασε. Σε αναζήτηση από το λογιστήριο για τον συγκεκριμένο κύριο, διαπίστωσα ότι έπαιρνε μισθούς 60.000 έως 80.000 ευρώ. Τα ίδια χρήματα έπαιρναν και άτομα που ήταν δίπλα του. Αυτό δείχνει σκοπιμότητα, σπουδή για κάτι, να αυξήσει δηλαδή τον μισθό του εικονικά. Βρήκε την τρύπα δηλαδή και πήγε να πάρει τα λεφτά. Πράγμα νόμιμο, όμως ανήθικο. Όταν οι υπάλληλοι το εντόπισαν τρελάθηκαν», αποκάλυψε ο κ. Βρούτσης.

«Δεν μπορούσα να το δεχτώ. Όχι ως υπουργός, ως πολίτης. Έπρεπε να αντιδράσω και αντέδρασα. Άλλαξα τον νόμο κι έτσι με το άρθρο 85 του νόμου 4764/2020 έβαλα πλαφόν 6.500 ευρώ και έτσι κανείς ωφελούμενος του προγράμματος δεν μπορεί να λάβει παραπάνω χρήματα», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Μιλώντας στο Open αναφορικά με τα χρήματα που κατάφερε να αποσπάσει ο Μένιος Φουρθιώτης από τα ταμεία του Δημοσίου, ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι πρόκειται για ποσά τριών μηνών. «Τον μήνα Οκτώβριο, που δεν πληρώθηκε και το φρέναρα, ήταν 70.000-80.000 ευρώ», είπε ο κ. Βρούτσης, με το συνολικό ποσό που απέσπασε ο κ. Φουρθιώτης να υπολογίζεται στα 200.000 ευρώ.

Τέλος, απαντώντας για τον τρόπο με τον οποίο θα ληφθούν πίσω αυτά τα χρήματα που δεν έπρεπε να του έχουν δοθεί, όρισε αρμόδια τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου, που ασχολείται με το θέμα.

Κυβέρνηση: Στον εισαγγελέα ο Φουρθιώτης -Δίνει εξηγήσεις στη Βουλή ο Χρυσοχοΐδης

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη, καθώς η κυβέρνηση, με εντολή Μητσοτάκη, απέσυρε τη φύλαξή του, ενώ το θέμα παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη για να διερευνηθούν οι σχετικές καταγγελίες.

Ήδη διενεργείται αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση για τις οικονομικές δραστηριότητες του Μένιου Φουρθιώτη μετά από εντολή του επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας Χρήστου Μπαρδάκη.

Παράλληλα, δόθηκε εντολή από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου για τη διενέργεια έρευνας σχετικά με τα όσα έχει καταγγείλει ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης περί «εισβολής» του Μένιου Φουρθιώτη στο υπουργείο.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας της οικονομικής εισαγγελίας έχουν μπει τα πεπραγμένα του παρουσιαστή, προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχουν διαπραχθεί αδικήματα όπως απάτη και απόπειρα απάτης. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί να ελεγχθεί και το φορολογικό προφίλ του Μένιου Φουρθιώτη.

Παράλληλα, ερευνάται και η υπόθεση που αφορά στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» και τον τρόπο με τον οποίο ο Μ. Φουρθιώτης φέρεται να προσπάθησε να εισπράξει χρήματα.

Σημειώνεται ότι εξηγήσεις για την υπόθεση Φουρθιώτη και το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος τηλεπαρουσιαστής είχε αστυνομική προστασία αναμένεται να δώσει στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ύστερα από επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ και τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Γιώργου Καμίνη, την Παρασκευή 9 Απριλίου.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε πως «ορθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το θέμα στη Βουλή», ενώ επισήμανε πως θα περιμένει και ο ίδιος την απάντηση του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τη φύλαξη που φέρεται να του παρείχε η Αστυνομία, η οποία απεσύρθη με παρέμβαση Μητσοτάκη. «Εγώ, πάντως, από το ’90 που είμαι βουλευτής, δεν το έχω ξαναδεί αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακόμα είπε ότι είτε αυτεπαγγέλτως ο εισαγγελέας, είτε με πρωτοβουλία της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας, θα πρέπει να διερευνηθούν και οι καταγγελίες που αφορούν στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία».

Τσίπρας: Εικόνα παρακμής

Την υπόθεση Φουρθιώτη έκανε σημαία το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Kontra.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για εικόνα παρακμής με ανθρώπους του υποκόσμου που έχουν τη δυνατότητα να έχουν πλάτες στην κυβερνητική εξουσία και να συμπεριφέρονται με σκαιό τρόπο ακόμα και σε υπουργούς.

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε:

«Δημιουργήθηκε μια φάμπρικα ανθρώπων σαν και αυτόν που τους δόθηκε η δυνατότητα να κάνουν συμπληρωματικές δηλώσεις για το 2019 ότι είχαν δεκαπλάσια και πολλαπλάσια εισοδήματα από αυτά που δήλωσαν και ότι το 2020 είχαν τεράστια μείωση ώστε να μπουν στον πρόγραμμα “Συν-Εργασία” και να πάρουν ένα πακτωλό χρημάτων.

Ποιοι είναι αυτοί, πόσοι είναι αυτοί σαν τον κύριο Φουρθιώτη που ξαφνικά από τα 1.000 ευρώ μηνιαίο εισόδημα δήλωσε 80.000 ευρώ για να μπορεί να φτάσει στο σημείο να παίρνει τόσες χιλιάδες ευρώ παρανόμως. Του ζητήθηκε να επιστραφούν τα χρήματα;».

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε ακόμα να αποκαλυφθεί ποιοι άλλοι έχουν χρησιμοποιήσει το ίδιο τέχνασμα με τον Φουρθιώτη.

Από την πλευρά του, ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Βλάχος, έγραψε: «534€ οι πλεμπαίοι, 200.000€ ο μάνατζερ. Η “αριστεία” επιβραβεύεται».

Πηγή: iefimerida.gr