Ακαρνανικά Νέα

Τελικά ο 45χρονος νεκρός βοσκός στο Βόλο, ούτε νεκρός είναι, ούτε βοσκός αλλά ούτε και 45 χρονών.

Συγνώμη επειδή μετέδωσε ότι ο βοσκός που εμφανίστηκε στα πλάνα της ΕΡΤ πέθανε στη φωτιά στο Βελεστίνο, ζήτησε η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης Φρόσω Παύλου. H δημοσιογράφος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤ, αναφέρθηκε στο λάθος της, το οποίο έγινε πάνω στην «πίεση του ρεπορτάζ».

«Οφείλουμε να προχωρήσουμε σε μια διόρθωση σε σχέση με κάτι που ειπώθηκε στο χθεσινό ρεπορτάζ και αφορά τον άτυχο κτηνοτρόφο που έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, προσπαθώντας να σώσει τα ζώα του. Από λάθος πληροφόρηση ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που σε προγενέστερη σύνδεσή μας είχε καταγραφεί από τον τηλεοπτικό μας φακό να προσπαθεί να σώσει τα ζώα του. Ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, πράγμα το οποίο εν συνεχεία διαπιστώθηκε για λάθος. Ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό το λάθος που έγινε υπό την πίεση των εξελίξεων, την ώρα του ρεπορτάζ» ήταν η δήλωση της όπως αναφέρει το thenewspaper.gr.

O νεαρός ωστόσο αντιμετώπισε με χιούμορ τη σύγχυση που προκλήθηκε…με το θάνατο του και σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Twitter φαίνεται να διαβάζει τα δημοσιεύματα και να λέει ειρωνικά: «Και απανθρακωμένος, και βοσκός, και 45χρονών», ενώ για το συγκεκριμένο περιστατικό έκανε ανάρτηση και ο ίδιος γράφοντας: «Για απανθρακωμένος καλός είμαι».

gazzetta.gr