Ακαρνανικά Νέα

Πραγματοποιήθηκαν 13 έφοδοι σε λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, σιδερογροθιές και άλλα αντικείμενα που είναι ικανά να πραγματοποιήσουν σωματική βλάβη.

Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν έπειτα από τις εφόδους που έκανε σήμερα, Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή, ενώ βρέθηκαν δεκάδες αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.

Τα «ντου» της αστυνομίας στους συνδέσμους όλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης, έγιναν στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πραγματοποιήθηκαν 13 έφοδοι σε λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, σιδερογροθιές και άλλα αντικείμενα που είναι ικανά να πραγματοποιήσουν σωματική βλάβη.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, συνελήφθησαν δύο άτομα, που φαίνεται πως ήταν οι υπεύθυνοι των συνδέσμων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 43 και 36 ετών.

«Έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι έξι δράστες»

Άλλοι έξι δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχουν ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του δολοφονημένου 19χρονου έκανε την παραπάνω αποκάλυψη μιλώντας στο Star.

in.gr