Ακαρνανικά Νέα

Η ώρα των ανακοινώσεων σε ότι αφορά τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που θα απαρτίζουν το Γενικό Ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας, Γεωργίου Θεοδώρου Αποστολάκη, έφτασε.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 2 Ιουλίου και ώρα 11:00 το πρωί, ο κύριος Αποστολάκης θα έχει συνάντηση εργασίας με περίπου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, 60 και πλέον υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο των Δ.Ε. Ανακτορίου, Παλαίρου και Μεδεώνος.

Μετά την συνάντηση θα υπάρξει και η ανακοίνωση των ονομάτων αναλυτικά.

Από εκεί και πέρα, ο προγραμματισμός του Δημάρχου αναφέρει πως στα τέλη Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτή εκδήλωση η Διακήρυξη του Συνδυασμού καθώς και η ανακοίνωση σχεδόν ολόκληρου του ψηφοδελτίου, που θα αφορά όλα τα Δημοτικά και Τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Επίσης, στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν όλα τα εν εξελίξει έργα που λαμβάνουν χώρα στον Δήμο μας καθώς και τα έργα που είναι προγραμματισμένα αλλά και που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη πενταετία, έργα τα οποία θα αλλάξουν, όπως αναφέρουν στελέχη της Δημοτικής Αρχής, οριστικά και αμετάκλητα την περιοχή .