Ακαρνανικά Νέα

Τα ερευνητικά αποτελέσματα και οι καλές πρακτικές του μεσογειακού προγράμματος ARISTOIL πρόκειται να παρουσιαστούν σε δύο  εκδηλώσεις στην Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο  του προγράμματος ARISTOIL PLUS.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18:00,  στην αίθουσα Διοικητηρίου της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι (Κύπρου 30) και η δεύτερη το Σάββατο  9 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00, στο Μύτικα, στο χώρο του Γυμνασίου Κανδύλας.

Η δράση έχει  συντονιστή  τον επικεφαλής εταίρο του προγράμματος, ΕΟΕΣ Εύξεινη Πόλη και  στρατηγικούς  εταίρους για το έργο στην Ελλάδα την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βιοκαλλιεργητών Αμαλιάδας και Περιχώρων «ΒΙΟΗΛΙΣ», τους Ελαιώνες ΛΙΒΑ A.E. 

Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν και επαγγελματίες, καθηγητές και ερευνητές του χώρου του Μεσογειακού Ελαιόλαδου. Το  έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), μέσω του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας InterregMed.