Ακαρνανικά Νέα

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της προκήρυξε εκλογές στις 30 Μαΐου σε γνωστό ξενοδοχείο, αναφέροντας ότι αυτή θα γίνει με φυσική παρουσία των ομάδων-μελών της και όχι ηλεκτρονικά ή σε ανοιχτό χώρο.

Μία ημέρα μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου να μην δεχθεί την ένσταση του Βαγγέλη Λιόλιου με την οποία ζητούσε την απομάκρυνση των Γιώργου Βασιλακόπουλου και Αριστείδη Γολέμη, η προσωρινή διοίκηση με Πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο προκήρυξε επίσημα εκλογές στις 30 Μαΐου σε γνωστό αθηναϊκό ξενοδοχείο.

Η συγκεκριμένη απόφαση βέβαια είναι απλώς συνέχεια της χθεσινής (12/4) ανακοίνωσης της ΕΟΚ, η οποία είχε προαναγγείλει την δρομολόγηση για προκήρυξη εκλογών στις 30 Μαΐου, με τον δικηγόρο της Ομοσπονδίας, Κώστα Κατσακιώρη, να έχει δηλώσει νωρίτερα στο SPORT 24 ότι η απόφαση του πρωτοδικείου έδειξε ότι δεν τίθεται θέμα δύο προσωρινών διοικήσεων, κοινώς δεν υπάρχει προσωρινή διοίκηση υπό τον Φάνη Χριστοδούλου όπως υποστηρίζουν οι Λιόλιος και Παναγιώτης Φασούλας, παρά μόνο η προσωρινή διοίκηση υπό τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Αυτό πάντως που έχει ενδιαφέρον, είναι ότι ο ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η Γενική Συνέλευση των (άνω των 600) ομάδων-μελών της και κατ’ επέκταση οι εκλογές θα γίνουν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας με φυσική παρουσία. Ούτε ηλεκτρονικά δηλαδή, ούτε σε ανοιχτό χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Προς: Όλα τα Σωματεία – Μέλη της Ε.Ο.Κ.

Έχοντες υπόψη : α) Τον Νόμο 2725/99, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει

β) Τα άρθρα 8, 9, 10, 11, 12, 22, 23 & 37 του Καταστατικού της Ε.Ο.Κ.

γ)Την με αριθμ. 1/6-4-2021 απόφαση του Προσωρινού Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ.

Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

τα Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 30 Μαϊου 2021 και ώρα 9.30 π.μ., που θα γίνει στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Βασ. Αλεξάνδρου 2 – τηλ. 210 7253725). Σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία η αλλαγή του ως άνω αναφερομένου τόπου διεξαγωγής της Γ.Σ. λόγω του covid 19, αυτό θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα στα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 1/1/2020 μέχρι 31/3/2021

4. Λογοδοσία και έκθεση πεπραγμένων – απαλλαγή του απερχομένου αιρετού Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής (2 μελών)

6. Αρχαιρεσίες για την Εκλογή α) Προέδρου και 18 τακτικών Μελών Δ.Σ. και β) 3 τακτικών μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής

7. Εκλογή Τακτικού Εκπροσώπου της Ε.Ο.Κ. και Αναπληρωτή του στην Ε.Ο.Ε.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα (ΔΕΥΤΕΡΑ 31-5-2021) στις 9.30 π.μ., στον ίδιο χώρο ή λόγω του covid-19 σε άλλο χώρο που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

Στην περίπτωση αυτή, η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων Σωματείων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ”

sport24.gr