Ακαρνανικά Νέα

Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας , εύχεται καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τους γονείς τους καθώς και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Τη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος προόδου και ελπίδας. Η παιδεία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αγαθά για τον πολίτη και εσείς θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε, με την παρότρυνση των γονιών και των διδασκάλων σας, κάθε ευκαιρία που σας παρέχεται για μάθηση.

Εύχομαι, καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς που αποδεδειγμένα συμβάλλουν σε αυτό τον σκοπό, καλούμενοι να αντιμετωπίσουν επιπροσθέτως τη νέα τάξη πραγμάτων ,αλλά και στους γονείς και κηδεμόνες που στηρίζουν τα παιδιά τους ηθικά και υλικά σε όλη τη μαθητική τους διαδρομή.

Ας ευχηθούμε όλοι η νέα σχολική χρονιά να κυλήσει ήρεμα και εποικοδομητικά και σε ό,τι αφορά την ευθύνη του Δήμου μας αλλά και τη δική μου προσωπικά, δεσμεύομαι να πράξω τα μέγιστα προκειμένου να συμβάλλω σε αυτό τον σκοπό. Υπόσχομαι να σταθώ αρωγός στην υπερπροσπαθεια που καταβάλλουν καθημερινά εκπαιδευτικοί και μαθητές στις ιδιάζουσες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης