Ακαρνανικά Νέα

Μεγάλες στιγμές ζήσαμε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Βόνιτσας στο παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Το γήπεδο στολίδι της Βόνιτσας ήταν για πρώτη φορά κατάμεστο από περίπου 500 θεατές οι οποίοι σε αθλητικά πάντα πλαίσια στήριξαν και τις δύο ομάδες, καθώς στο γήπεδο βρέθηκαν και φίλοι του ΑΡΗ ΦΙΛΙΑΤΩΝ χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων, όπως είναι και απολύτως λογικό, στήριξαν τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ με την διοίκηση της ομάδας να βγάζει ανακοίνωση για να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους.

Δείτε την ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει κάθε έναν και κάθε μία φιλαθλο ξεχωριστά για το βροντερό παρών που δώσατε στο σημερινό παιχνίδι μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνικη Κατηγορία, με αντίπαλο τον ΑΡΗ ΦΙΛΙΑΤΩΝ.
Σας θέλουμε δίπλα μας και στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας και ευελπιστούμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνικη.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους και όλες και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στον ΑΡΗ ΦΙΛΙΑΤΩΝ.