Ακαρνανικά Νέα

Αγαπητοί συμπατριώτες!

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, απευθύνουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους εσάς τους συνδημότες και τις συνδημότισσες του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, για την #συμμετοχή σας στις εκλογές, για την #στήριξή σας που μας έδωσε μια ξεκάθαρη #νίκη παρά τις αντιξοότητες, καθώς και για το μήνυμα που στείλατε ότι θα συνεχίσουμε και ΠΑΛΙ #ΜΑΖΙ.

Θα θέλαμε όμως να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς που δεν μας τιμήσατε με την ψήφο σας, για την συμμετοχή σας στις δημοκρατικές διαδικασίες, μια συμμετοχή που αναδεικνύει σε όλο της το μεγαλείο την πολιτική #υπευθυνότητα και τη δημοκρατική συνείδηση που διακρίνει τους ανθρώπους της περιοχής μας.

Σεβόμαστε την επιλογή σας και αφουγκραζόμαστε το μήνυμά σας.

Επειδή όμως η εκλογική αναμέτρηση δεν έχει τελειώσει, σας καλούμε την ερχόμενη Κυριακή να συστρατευτούμε όλοι μαζί, για την οριστική και αταλάντευτη πορεία του Δήμου μας προς την #ανάπτυξη και την #πρόοδο.

Γιατί όλοι είμαστε συναγωνιστές στην ίδια προσπάθεια: Να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο ψηλά, για ένα Δήμο που μας αξίζει. Και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Γεώργιος – Θεόδωρος Αποστολάκης

Υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας

Και τα μέλη του συνδυασμού “Δύναμη Πολιτών ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ”…

Δύναμη Πολιτών-Συνεχίζουμε!

#Αποστολάκης #δύναμη_πολιτών #Συνεχίζουμε #δήμος_ακτίου_βόνιτσας #Βόνιτσα