Ακαρνανικά Νέα

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Άρχισε ξαφνικά και πολύ έντονα»

Τον τρόμο έζησαν στον αέρα οι επιβάτες ενός αεροσκάφους Boeing 777-300, καθώς σημειώθηκαν έντονες αναταράξεις κατά τη διάρκεια της πτήσης της Aeroflot που εκτελούσε το δρομολόγιο Πετροπαβλόσκ Καμτσάτσκι – Μόσχα. Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των αναταράξεων, χωρίς πάντως να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media καταγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι επιβάτες την ώρα που πετούσαν πάνω από τα βόρεια Ουράλια Όρη και το αεροσκάφος άρχισε ξαφνικά να «τραντάζεται» από τις αναταράξεις.

Μία επιβάτιδα μίλησε για την περιπέτεια που είχαν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Όπως είπε η γυναίκα πριν ξεκινήσει η… περιπέτεια, το πλήρωμα ενημέρωσε τους επιβάτες ότι θα υπήρχαν αναταράξεις, ζητώντας τους να δέσουν τις ζώνες τους. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν τέτοιας έντασης.

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Άρχισε ξαφνικά και πολύ έντονα. Η γυναίκα που τραυματίστηκε είχε πάει στην τουαλέτα και προσπαθούσε να φτάσει στη θέση της. Όταν το αεροπλάνο έκανε «βουτιά» χτύπησε στο κεφάλι», ανέφερε.

Ένας από τους επιβάτες της πτήσης ήταν και ο υπουργός Υγείας του Κράι Καμσκάτκα, Αλεξάντερ Γκασκόβ, που έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα προσφέροντάς της τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με ρωσική εφημερίδα.

newsbeast