Ακαρνανικά Νέα

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα φέρεται να έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και αναμένονται να ασκηθούν διώξεις.

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, την οποία ο 53χρονος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής. Τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως έχουν ταυτοποιηθεί αρκετά άτομα από τα 10 τα οποία η κοπέλα είπε ότι είχαν κλείσει ερωτικά ραντεβού μαζί της.

Σύμφωνα με το Mega, φαίνεται ότι τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και αναμένονται να ασκηθούν διώξεις και να εκδοθούν εντάλματα σε βάρος τους για τον βιασμό του παιδιού.

Οι αστυνομικοί όμως περιμένουν να δουν και το εύρος του συγκεκριμένου κυκλώματος, καθώς από χθες το πρωί έχουν ζητήσει από τον εισαγγελέα να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ξεκάθαρο πως τα εν λόγω άτομα έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο παιδί, το οποίο εντόπισαν μέσω του διαδικτύου από το προφίλ που είχε σχηματίσει και χειριζόταν ο 53χρονος κατηγορούμενος. Το παιδί φέρεται ωστόσο να έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον δέκα άνδρες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εισαγγελία – εκτός από την ποινική δίωξη σε βάρος του 53χρονου και του 42χρονου που συνελήφθη μαζί του – άσκησε ποινική δίωξη και κατά παντός άλλου υπευθύνου, που φέρεται να βίασε το ανήλικο κορίτσι.

Κύκλωμα παιδοφιλίας γύρω από τον 53χρονο ερευνά η ΕΛΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση του 12χρονου παιδιού, το οποίο ο 53χρονος καταστηματάρχης, «οικογενειάρχης», «εκκλησιαζόμενος», «φιλάνθρωπος» -και γενικά άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας– κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΓΑΔΑ εξετάζουν αν ο 53χρονος είχε επαφές ή γνώριζε πώς λειτουργούν τα κυκλώματα με παιδόφιλους.

ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΟ

Παράλληλα, εξετάζεται αν ο 53χρονος είχε συνεργούς οι οποίοι είχαν ενεργό ρόλο στην οργάνωση των αποτρόπαιων πράξεων στις οποίες εξωθούσαν το 12χρονο παιδάκι ή αν υπήρχαν άτομα στο περιβάλλον του που ήξεραν και δεν μιλούσαν, όπως ισχυρίστηκε η μητέρα της 12χρονης.

Ήδη, οι Αρχές αναλύουν όλα τα δεδομένα, από τα δύο κινητά τηλέφωνα, δράστη και θύματος, προκειμένου να ανασύρουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν που θα τους βοηθήσουν να φωτίσουν την άθλια αυτή υπόθεση σε όλο το βάθος της.

Πρωταρχικός στόχος των αστυνομικών σε αυτή τη φάση των ερευνών είναι να προσδιορίσουν και να ταυτοποίησουν όλους αυτούς που βίασαν το 12χρονο κορίτσι έναντι αμοιβής και κατόπιν συνεννόησης με τον 53χρονο μέσω διαδικτύου.

newsbeast.