Ακαρνανικά Νέα

Η Cyprus Airways οργάνωσε συνάντηση στην Αθήνα την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2023 με τα κύρια ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας, καθώς και εκπροσώπους του τύπου προκειμένου να ενισχύσει τις απευθείας σχέσεις της με την αγορά της Ελλάδας και να ανακοινώσει τα σχέδια και τις προοπτικές της εταιρείας για το 2024.

Η συνάντηση σηματοδοτεί μια νέα στρατηγική της εταιρείας στην κατεύθυνση της επέκτασης και αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρονται από την εταιρεία στο ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό. 

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε ένα ευχάριστο κλίμα στο εστιατόριο Tekila στην Αθήνα, παρευρέθηκαν από την ομάδα της Cyprus Airways ο ιδιοκτήτη της κ. Μιχαήλ Αλένκιν, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Χατζηγιάννης και ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Χρίστος Λιμνατίτης, μαζί με πολυμελή ομάδα του εμπορικού τμήματος της εταιρείας, οι οποίοι υποδέχτηκαν και ευχαρίστησαν τους συνεργάτες της εταιρείας και έκοψαν τη βασιλόπιτα με την ευκαιρία του νέου χρόνου.

Ο κύριος Αλένκιν, κόβοντας την πίτα της εταιρείας, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της εταιρείας για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία θα ενισχυθεί περαιτέρω προς όφελος όσων ταξιδεύουν για επαγγελματικούς ή ιδιωτικούς λόγους. Ο κ. Χρίστος Λιμνατίτης ενημέρωσε τους “πολύτιμους συνεργάτες” της εταιρείας στην Ελλάδα, όπως χαρακτήρισε τους φιλοξενούμενους, ότι το 2024 η εταιρεία θα διπλασιάσει το σύγχρονο στόλο των Airbus A220 με την άφιξη δύο νέων αεροσκαφών του τύπου αυτού. Ο κ. Λιμνατίτης πρόσθεσε “Όσοι επιβάτες μας γνώρισαν την ξεχωριστή εμπειρία πτήσης με το Α220 τόσο στην οικονομική όσο και στην επιχειρηματική θέση εκφράστηκαν πολύ θετικά και με χαρά τους βλέπουμε να επανέρχονται ξανά για να πετάξουν μαζί μας.” 

Η Cyprus Airways επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για συνεχή καινοτομία, τεχνολογική πρωτοπορία και περιβαλλοντική υπευθυνότητα ενώ παράλληλα ενισχύει τη θέση της στην αγορά ταξιδιού. “Τιμούμε την συνεργασία με τους εκλεκτούς μας συνεργάτες, και παράλληλα προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού στους επιβάτες μας που θα υπερβεί τις προσδοκίες τους. Με τη συνέχιση της επένδυσης στον σύγχρονο στόλο και την εξέλιξη των υπηρεσιών μας, προβλέπουμε σε μια λαμπρή και επιτυχημένη συνεργασία με την αγορά της Ελλάδας”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Χατζηγιάννης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Το θερινό πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας για το 2024 περιλαμβάνει καθημερινή σύνδεση της Λάρνακας, τόσο με την Αθήνα όσο και με το Ηράκλειο, τη Ρόδο, το Άκτιο, την Σκιάθο και την Σαντορίνη.