Ακαρνανικά Νέα

Καρέ-καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας τη σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με πατίνι στο οποίο επέβαιναν δύο παιδιά στην Καλαμάτα. Η κατάσταση της υγείας των παιδιών που νοσηλεύονται.

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα σοκαριστικό βίντεο από το πολύ σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, στην Καλαμάτα, όταν δυο παιδιά ηλικίας περίπου 15 ετών που επέβαιναν σε πατίνι συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, τα δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, φαίνεται να παραβιάζουν το STOP στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου στην πόλη της Καλαμάτας, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο συγκρούεται μαζί τους και τα εκσφενδονίζει.

Η πινακίδα του STOP είναι κρυμμένη πίσω από δέντρα, ωστόσο οδηγός μοτοσικλέτας που προπορεύεται φαίνεται να σταματάει στην οδική σήμανση για να περάσουν αυτοκίνητα που έχουν προτεραιότητα.

Από την σύγκρουση, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το πατίνι με το αγόρι ηλικίας περίπου 15 ετών κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το επίσης 15χρονο κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Και τα δυο παιδιά έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με την κατάσταση του αγοριού να θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το 15χρονο αγόρι ανταποκρίνεται στην επικοινωνία με τους γιατρούς και θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακτινολογικό έλεγχο. Καλή θεωρείται η κατάσταση της υγείας της 15χρονης κοπέλας.

Βίντεο – ντοκουμέντο (ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα τελευταία λεπτά, μάλιστα, το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=yddswnmdjj9q2xwy&playlistId=v-ctbrdju5829l

news247