Ακαρνανικά Νέα

Σήμερα Παρασκευή (14/1) στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στον οικισμό Νέα Καμαρίνα της Βόνιτσας (Μυρτάρι) πραγματοποιήθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του φίλου μας Ανδρέα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη το βράδυ (12/1) στο σπίτι του στην Βόνιτσα, σε ηλικία 46 ετών.

Ο Ανδρέας, ο μικρότερος από τα πέντε αδέρφια της οικογένειας του αείμνηστου Σπύρου Παπανελόπουλου και της αείμνηστης Ελευθερίας Δρίβα,  αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του σκορπίζοντας την θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και στους πολλούς φίλους που είχε.

Ο Ανδρέας υπήρξε μεγάλος καλλιτέχνης καθώς ζωγράφιζε υπέροχα και δεν είναι λίγα τα μαγαζιά στην Βόνιτσα στα οποία έχει αφήσει το καλλιτεχνικό του στίγμα με τις δημιουργίες του, αλλά πέρα από την ζωγραφική η αγάπη του για την μουσική ήταν επίσης πάρα πολύ μεγάλη.

Η συλλογή με δίσκους βινυλίου που είχε στην κατοχή του ήταν τεράστια ενώ και ο ίδιος έπαιζε κρουστά και κιθάρα, ήταν αυτοδίδακτος  και ήταν από τα πρώτα στελέχη στην Φιλαρμονική Εταιρία της Βόνιτσας.

Πάντα αντισυμβατικός και επαναστάτης, με την καλή έννοια της λέξης και μετρημένος σε ότι έλεγε και έκανε…

Καλό ταξίδι φίλε μας Ανδρέα και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Θερμά συλλυπητήρια και στους οικείους του…