Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς που περίμεναν να κινηθούν…

Οι εικόνες έρχονται από το Άκτιο και την υποθαλάσσια σήραγγα και δείχνουν ένα μέρος από αυτά που έγιναν, λίγο μετά την καραμπόλα τριών αυτοκινήτων.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, με τους οδηγούς που ενεπλάκησαν να έχουν να σκεφτούν τις σοβαρές υλικές ζημιές που προκλήθηκαν. Εκείνοι που περίμεναν να μπουν και από τα δύο ρεύματα προσπαθούν να μάθουν το λόγο της δικής τους, ταλαιπωρίας.

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο πριν τη 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στο υποθαλάσσιο τμήμα της σήραγγας Πρέβεζας – Ακτίου. Όλα έγιναν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που θα ερευνήσει το τμήμα τροχαίας Πρέβεζας, όταν λάβει και το σχετικό υλικό από τους υπεύθυνους της υποθαλάσσιας σήραγγας.

Ευτυχώς από την σφοδρή σύγκρουση των τριών Ι.Χ δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβαίνοντες, ενώ και τα τρία οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές. Στο σημείο έφτασαν άμεσα περιπολικά της τροχαίας, τα οποία διέκοψαν την κυκλοφορία και από τις δύο πλευρές, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Οι ουρές που σχηματίστηκαν έξω και από τις δύο πλευρές της υποθαλάσσιας ζεύξης έφταναν από την πλευρά της Πρέβεζας μέχρι και τον Μύτικα, ενώ από την πλευρά του Ακτίου έως και το αεροδρόμιο με τους οδηγούς να περιμένουν άλλοι εντός και άλλοι εκτός αυτοκινήτων για περισσότερο από μία ώρα, μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα μέσα από το τούνελ.

Δείτε τις εικόνες του onprevezanews.gr, λίγα λεπτά μετά την καραμπόλα στην υποθαλάσσια σήραγγα στο Άκτιο…

agriniopress.