Ακαρνανικά Νέα

Πολλές είναι οι καταγγελίες που φτάνουν στα αυτιά μας τον τελευταίο καιρό αλλά και γενικότερα και που αφορούν ανεύθυνους ανθρώπους που ρίχνουν φόλες στην Βόνιτσα με μοναδικό σκοπό την δηλητηρίαση και εξολόθρευση σκύλων και γατιών.

Η πρώην διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας κ. Τσαβαλά Γεωργία και γνωστή φιλόζωος, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προειδοποίησε τον κόσμο ότι σε μία περιοχή της Βόνιτσας έχουν πέσει φόλες, οι οποίες μάλιστα στάθηκαν η αφορμή βια την δηλητηρίαση ενός σκύλου του οποίου την ζωή, όπως μας ενημέρωσε, σώθηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«18/1 10:00 π.μ. Η σκυλίτσα άντεξε την πρώτη δύσκολη νύχτα και ξημέρωσε ζωντανή. Να γνωρίζετε ότι από την πρωτοχρονιά και μετά ρίχνουν φόλες με ισχυρό δηλητήριο σε Βόνιτσα και Πάλαιρο και έχουν δολοφονήσει πολλά σκυλιά και γάτες δεσποζόμενα και αδέσποτα…

9:00 μ.μ Πριν λίγο την μετέφερα στη Λευκάδα στο συμβεβλημένο με το δήμο Ακτίου Βόνιτσας κτηνιατρείο του κ. Υφαντή. Είχε ήδη πάρει τις πρώτες βοήθειες (ενέσεις ατροπινης, ένεση για πρόκληση εμετού και carbovital), είχε κάνει και εμετό.

SOS Αυτή τη στιγμή κοντά στη γέφυρα στη Βόνιτσα σκυλίτσα πεθαίνει από ΦΟΛΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΒΟΉΘΕΙΑ»