Ακαρνανικά Νέα

Υποβλήθηκε στις 30 Αυγούστου το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ακτίου Βόνιτσας. Ευχαριστούμε όλες τις φίλες και τους φίλους, τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές για τον αγώνα που έδωσαν και δίνουν, όχι μόνο προεκλογικά, αλλά καθημερινά με κριτήριο την υπεράσπιση των λαϊκών αναγκών.

Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας έγινε κατορθωτή παρά τον αντιδραστικό εκλογικό νόμο της ΝΔ, που με τις απαγορευτικές ρήτρες του προσπαθεί να πνίξει κάθε αγωνιστική φωνή, να αποκλείσει κάθε αγωνιστή, ακόμα και κάθε τίμιο άνθρωπο που θέλει να παλέψει για το χωριό του.

Το ψηφοδέλτιο μας αριθμεί 77 υποψηφίους. Πρόκειται για ανθρώπους που συμμετέχουν και παλεύουν αταλάντευτα για τα λαϊκά συμφέροντα μέσα από εργατικά σωματεία, αγροτικούς συλλόγους, επαγγελματικές ενώσεις, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, κινήματα νεολαίας και γυναικών.

Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από εργάτες, υπαλλήλους, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, κτηνοτρόφους, καλλιτέχνες, ανέργους, συνταξιούχους , νέους και γυναίκες που αγωνίζονται για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, για την ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας από τη βάρβαρη επίθεση που δέχεται.

Είναι ένα ψηφοδέλτιο που δεν δεσμεύεται από προσωπικά και επιχειρηματικά συμφέροντα και πολιτικούς εκβιασμούς, ούτε επενδύει σε ταξίματα και κούφιες υποσχέσεις.

Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, αποτελεί μια σημαντική νίκη, γιατί συνενώνει αγωνιστές και πέρα από τις δυνάμεις του ΚΚΕ, αγωνιστές που δεν σκύβουν το κεφάλι απέναντι στις κάθε είδους πιέσεις, που δεν μπαίνουν σε συναλλαγές, που δεν υποκύπτουν σε ταξίματα.

Η παράταξή μας, όπως απέδειξε και στις προηγούμενες θητείες, ήταν μπροστά σε όλες τις μάχες. Ανέδειξε προβλήματα, μικρά και μεγάλα, συγκρούστηκε με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα (βλέπε ΑΠΕ), πρότεινε λύσεις και για το σήμερα και για το αύριο, πίεσε Δημοτικές Αρχές και Δημοτικά Συμβούλια ώστε να παρθούν αποφάσεις ανακούφισης του λαού.

Προχωράμε δυναμικά στη μάχη της ψήφου σε κάθε δημοτική κοινότητα με στόχο η Λαϊκή Συσπείρωση να είναι δυνατότερη και στoν Δήμο και στην Περιφέρεια.

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε για όλα!

Ψηφίζουμε αυτούς που γνωρίζουμε από τη δράση και την αγωνιστική τους στάση για την υγεία , παιδεία και πρόνοια και όχι τους «γνωστούς» που θα μας ξεχάσουν την επομένη των εκλογών για να συνεχίσουν το αντιλαϊκό τους έργο και να εξυπηρετήσουν επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ψηφίζουμε “Λαϊκή Συσπείρωση” παντού!