Ακαρνανικά Νέα

Η μάνα του κοριτσιού αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Σοκ προκαλούν στο Πανελλήνιο οι αποκαλύψεις για τον βιασμό που υπέστη ένα κοριτσάκι μόλις 12 χρονών από τον Κολωνό. 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, με τη μητέρα του παιδιού που βίωνε τη φρίκη όλα αυτά τα χρόνια στα χέρια του Ηλία Μίχου, να παίρνει προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Η κατηγορούμενη, είναι αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης κόρης της.

Η μητέρα της 12χρονης κρατείται στον 3ο όροφο και όχι στον 7ο που είναι τα κρατητήρια, καθώς στα κρατητήρια βρίσκονται οι παιδοβιαστές Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μητέρα της 12χρονης δεν έχει μιλήσει σε κανέναν, ενώ από χθες Πέμπτη που κρατείται, δεν την έχει επισκεφθεί κάποιος, ούτε και ο δικηγόρος της.

Στην Ευελπίδων η μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται για μαστροπεία

Στη ΓΑΔΑ θα παραμείνει μέχρι και την Δευτέρα που έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Το κοριτσάκι περιέγραψε τη φρίκη που έζησε στα χέρια των παιδοβιαστών

Η 12χρονη έχει αναγνωρίσει από τα άτομα τα οποία την βίασαν και κακοποίησαν, τα οποία στην όψη τους μοιάζουν στον 42χρονο. Ο ένας εκ των κακοποιητών – βιαστών απεικονίζεται σε φωτογραφία βγάζοντας selfie σε ένα γραφείο. Ένας άλλος είναι κοντά στα 50 έτη και είναι φαλακρός, ενώ υπάρχει και ένα 3ο άτομο με μακριά μαλλιά. Αυτές είναι οι εικόνες τριών από τους 5-6 οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί. Η διαδικασία της αναγνώρισης έγινε όταν οι αστυνομικοί έδειξαν στην 12χρονη τις φωτογραφίες τους, όπου τους αναγνώρισε. Η υπόθεση πλέον έχει μεταφερθεί στην ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση και είναι εκείνη που θα δώσει στην αστυνομία εντολή, ένα κρίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να συλληφθούν και εάν κρίνει ότι τα στοιχεία επαρκούν για την σύλληψή τους.

Μέσα από την ανάκριση που θα γίνει θα βγει συμπέρασμα για το εάν πρέπει να προφυλακισθούν ή εάν θα αφεθούνελεύθεροι και η έρευνα να συνεχίσει. Με βάση τις αποκαλύψεις έως τώρα η υπόθεση γίνεται πολύ πιο φρικιαστική καθώς φαίνεται πως η μικρή κακοποιείτο πολύ πριν τις 150 μέρες που μεσολάβησαν μέχρι να γίνει η καταγγελία.

newsbeast.