Ακαρνανικά Νέα

Υπέβαλε μήνυση η γιατρός και σχηματίστηκε δικογραφία.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μία γιατρός στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου στην Αιτωλοακαρνανία, από νεαρή που της ζήτησε να υποβληθεί σε rapid test. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η αστυνομία πλέον προχώρησε στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 18χρονης και του πατέρα της για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση.

Πατέρας και κόρη μετέβησαν για εξέταση της 18χρονης στο ιατρείο καθώς είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα τα οποία έχρηζαν διερεύνησης. Βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου η γιατρός παρέπεμψε σε rapid test για να διαπιστωθεί αν η νεαρή νοσούσε με κορονοϊό, ωστόσο πατέρας και κόρη φέρονται να της ζήτησαν επιτακτικά να τους γράψει αντιβιοτικά και να αποχωρήσουν. Η ιατρός επέμεινε και τότε η νεαρή φέρεται, σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, να έκανε λαβή στη γιατρό και να τη χτύπησε με κλωτσιά στο στήθος ενώ ο πατέρας της απειλούσε τη γιατρό.

Σοκαρισμένη από το περιστατικό η ιατρός μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού και υπέβαλε μήνυση. Το περιστατικό στο Ιατρείου Νεοχωρίου καταδίκασαν ήδη οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού.

newsbeast.gr