Ακαρνανικά Νέα

Κτηματικές διαφορές φέρονται να είναι πίσω από το έγκλημα στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, με θύμα έναν 22χρονο. Ο 44χρονος δράστης αναζητείται. Φόβος για επεισόδια.

Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές στο Ρέθυμνο μετά από αιματηρό επεισόδιο στην περιοχή Αργουλιό στον Μυλοπόταμο με νεκρό έναν 22χρονο.

Ο άτυχος νέος Γ. Χ έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε από συγχωριανό του ηλικίας 44 ετών ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν είχε προηγηθεί κάποιο επεισόδιο μεταξύ δράστη και θύματος λόγω κτηματικών διαφορών, ουδείς μπορούσε να υποψιαστεί ότι η κατάσταση θα ξέφευγε και θα έφτανε μέχρι την ανθρωποκτονία.

Ο δράστης, όπως έγινε γνωστό, πήγε με το αυτοκίνητο του -ένα φορτηγάκι- έξω από το σπίτι της αδερφής του θύματος, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Όλη η περιοχή, όπως αναφέρει το cretalive.gr, είναι ανάστατη και στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρότατες δυνάμεις όχι μόνο από τον Μυλοπόταμο, αλλά και από άλλες περιοχές, καθώς υπάρχει φόβος για επεισόδια.

news247