Ακαρνανικά Νέα

Ακόμη πιο ενδιαφέρουσες είναι οι λεπτομέρειες σχετικά με την θρασύτατη κλοπή που έλαβε χώρα σε εργοτάξιο του δρόμου Αγιος Νικόλαος Βόνιτσας – Λευκάδα, που βρίσκεται υπό κατασκευή.

Οι αρχικές πληροφορίες, έκαναν λόγο για κλοπή ολοκλήρου του ερπυστριοφόρου σκαπτικού οχήματος, αλλά όπως φαίνεται οι δράστες επι ώρες «εργάζονταν» ώστε να το αποσυναρμολογήσουν για να αποσπάσουν τα τμήματα που ήθελαν, το κουβούκλιο και τη μηχανή του!

Μάλιστα οι δράστες φέρεται να χρησιμοποίησαν ένα δεύτερο μηχάνημα στο εργοτάξιο, ώστε να φορτώσουν τα κλεμμένα κομμάτια σε φορτηγό και στη συνέχεια ανενόχλητοι, να αποχωρήσουν.

Η ανάρτηση από το lefkasnews:

«Μια περίεργη περίπτωση κλοπής σημειώθηκε χθες σε εργοτάξιο στο δρόμο Άγιος Νικόλαος- Λευκάδα . Άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του εργοταξίου και δρώντας ανενόχλητοι αφαίρεσαν την μηχανή και το κουβούκλιο του ερπυστιοφόρου μηχανήματος.

Αποκαρδιωτικό σκηνικό όχι μόνο για τους εργαζόμενους ακόμη και σε εμάς που βρεθήκαμε στο χώρο, μας συγκλόνισαν τα κομμάτια του μηχανήματος που κείτονταν στο έδαφος. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο σε κανένα άλλο μέρος, προφανώς ήταν επαγγελματίες αυτοί έκαναν την αποψίλωση του μηχανήματος. Αφού λύσανε το μηχάνημα, παραβιάσανε ένα δεύτερο μηχάνημα του εργοταξίου για να φορτώσουν τα κομμάτια που χρειαζόνταν στο μεταφορικό τους μέσο!

Ελπίζουμε οτι οι κάμερες θα βοηθήσουν και θα ανακαλυφθούν σύντομα οι δράστες. Λογικά σε τόσο χρονικό διάστημα κάποιος κάτι πρέπει να είδε».

patrisnews