Ακαρνανικά Νέα

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του, Παντελής Βαμβακάς.

ΣΥΛΛΗΨΗ

Προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκε νωρίτερα ο 32χρονος από την Αιτωλοακαρνανία που το βράδυ της περασμένης φέρεται να έκανε επίθεση στις 13 Μαϊου σε 20χρονη κοπέλα που επέστρεφε στο σπίτι της στα Βαρδάνια Λευκάδας.

Ο 32χρονος, που είναι εποχικός εργαζόμενος στο νησί, οδηγήθηκε το πρωί στα δικαστήρια της Λευκάδας όπου μετά από την απολογία του επέστρεψε και πάλι στο κρατητήριο για να πάρει το δρόμο των φυλακών.

Αμέσως μετά την απόφαση ο δικηγόρος του, γνωστός νομικός του Αγρινίου, Παντελής Βαμβακάς δήλωσε στο ilefkada.gr:

«Η κ. εισαγγελέας και η κ. ανακρίτρια Λευκάδος έκριναν ότι πρέπει να είναι προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη. Από την πλευρά μας αναλύσαμε τα θέματα και τα εκθέσαμε στην πραγματική και νομική τους βάση . Από εδώ και στο εξής θα δούμε και εμείς με τα νομικά μας μέσα τι θα κάνουμε».

Απαντώντας σε ερώτησή του ilefkada για το τι ισχυρίστηκε ο πελάτης του είπε:

«Ο ισχυρισμός μας είναι ότι δεν έγινε καν απόπειρα βιασμού. Όλο αυτό οφειλόταν σε μία κακή στιγμή. Σε μία παρανόηση του θύματος. Δεν υπήρχε η πρόθεση της επιχείρησης γενετήσιων πράξεων ούτε καν αρχή εκτελέσεως. Όπως αναφέρθηκε και στο υπόμνημά μας αυτή είναι η πράξη . Φαίνεται ότι δεν πείσαμε την κ. ανακρίτρια και την κ. εισαγγελέα και διατάχθηκε η προσωρινή του κράτηση».

agriniopress