Ακαρνανικά Νέα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Καρυά Λευκάδας, μετά την τραγωδία που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στην Επαρχιακή οδό Σύβρου Καρυάς, όπου ένα αγόρι μόλις 4 ετών, ο μικρός Φλοριάν, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε ο πατέρας του.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Την Παρασκευή 7/10, ο 30χρονος πατέρας του, θέλησε να πάει με το τρακτέρ στον Άγιο Δονάτο, πιθανόν για να μαζέψει ξύλα. Ο μικρός Φλοριάν επέμενε να πάει μαζί του, καθώς όπως αναφέρει το lefkadapress.gr, του είχε μεγάλη αδυναμία, ο πατέρας του, υποχώρησε και τον πήρε μαζί του. Λίγη ώρα αργότερα, κατά τις 21.00, το τρακτέρ για άγνωστους λόγους ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θάνατο του 4χρονου, τον τραυματισμό του πατέρα του και του 16χρονου ανηψιού του.

Πάνω στο τρακτέρ βρισκόταν επίσης ο 30χρονος που τραυματίστηκε ελαφρά και ο 16χρονος αδερφός της μητέρας του άτυχου αγοριού, ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργείο και είναι καλά στην υγεία του.

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρυάς, Σπύρος Κατωπόδης, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι «η οικογένεια μένει αρκετά χρόνια στο χωριό. Ο πατέρας ασχολείται με αγροτικά και έχει ένα τρακτέρ. Το πήρε μαζί του το παιδί και έγινε το ατύχημα, καταπλακώθηκε το παιδί και χτύπησε και ο κουνιάδος του. Ο 16χρονος κουνιάδος του δουλεύει μαζί του στα χωράφια. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο αυτό που συνέβη».

ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΑ

Σύμφωνα με το lefkadapress.gr, η οικογένεια του Σοκόλ είναι μια από τις πιο αγαπητές οικογένειες στην Καρυά, την Εγκλουβή και όλη την Λευκάδα. Ο πατέρας , η μητέρα και ο μικρός 4χρονος Φλοριάν, που ήταν όλη τους η ζωή. Όταν ο Φλοριάν γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά ο πατέρας έβαλε σκοπό της ζωής του να γίνει καλά το παιδί του.

Δούλευε νύχτα – μέρα για να μπορέσει να εξασφαλίσει τα χειρουργεία και ότι άλλο χρειαζόταν ο μικρός του άγγελος. Και τα είχε καταφέρει. Ο μικρός πήγαινε καλά, είχε ξεκινήσει και το σχολείο.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΦΛΟΡΙΑΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Ο μικρός ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Σε κοίταζε στα μάτια και το αγαπούσες μόνο από τον τρόπο που σε κοίταζε”, ήταν το μήνυμα ενός φίλου που έτυχε να γνωρίζει την οικογένεια.