Ακαρνανικά Νέα

Μία μαγική βραδιά προσέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου στους χιλιάδες θαυμαστές της που κατέκλυσαν την Τετάρτη 28 Ιουλίου το Νησάκι της Κουκουμίτσας για να την απολαύσουν από κοντά.

Η δημοφιλέστατη ελληνίδα τραγουδίστρια προκάλεσε …έξαψη με την υπέροχη φωνή της τραβώντας όμως μία… λεπτή κόκκινη γραμμή η οποία παραβιάστηκε σε ότι αφορά τα μέτρα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αν και ήταν υποχρεωτική η χρήση της μάσκας σε όλη την διάρκεια της συναυλίας από τους θεατές, είτε ήταν εμβολιασμένοι είτε όχι, από τις φωτό θα διαπιστώσετε πολύ εύκολα πως μάσκες φορούσαν ελάχιστοι.

Επίσης και οι αποστάσεις δεν δείχνουν να είναι και τόσο μεγάλες. Τουλάχιστον όμως η συντριπτική πλειοψηφία ήταν καθιστοί, λες και αν δεν ήταν θα κολλούσαν, αν κολλήσουν, πιο εύκολα τον κορωνοϊό.

Και για να προλάβουμε κάποιους και κάποιες. Η συναυλία πολύ καλά έγινε για να ξεχαστούμε λίγο αλλά θα πρέπει σε ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον, άλλωστε ακολουθούν οι συναυλίες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στις 2 Αυγούστου στην Πάλαιρο και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στις 13 Αυγούστου στην Βόνιτσα, να τηρήσουμε και λίγο τα μέτρα για να μην έχουμε προβληματα…