Ακαρνανικά Νέα

Η ποπ σταρ μοιάζει παραμορφωμένη.

Μετά τις κριτικές και τα αρνητικά σχόλια για τα φίλτρα που χρησιμοποιεί στα social media και δείχνει παραμορφωμένη, η Μαντόνα αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα. Φαίνεται όμως ότι το μετάνιωσε. «Ω Θεέ μου, γιατί το έκανες αυτό;» ακούγεται να λέει όταν αντικρίζει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

 Χειρουργοί από το εξωτερικό εξήγησαν στην Page Six τις εικόνες της και εξηγούν τις επεμβάσεις που μπορεί να έχει κάνει η σούπερ σταρ.

«Όταν είδα για πρώτη φορά τη δημοσίευση, όπως και πολλοί άλλοι, εξεπλάγην και εγώ πολύ με την εμφάνισή της», είπε αρχικά ο Δρ. Ehsan Ali, Διευθύνων Σύμβουλος του «Beverly Hills Concierge Doctor and Urgent Care. Μάλιστα, ο γιατρός μπόρεσε να διακρίνει περίπου εννέα επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

«Σίγουρα έκανε λίφτινγκ, το δέρμα της είναι τραβηγμένο και σφιχτό, χωρίς χαλαρότητα και ρυτίδες. Ένα λίφτινγκ αλλάζει και το σχήμα των ματιών, της Μαντόνα είναι τραβηγμένα προς τα πάνω. Επίσης, σίγουρα έχει κάνει ρινοπλαστική. Η μύτη της φαίνεται πολύ στενή με μυτερή άκρη. Για να μη μιλήσω για τα μπότοξ», είπε ο Δρ. Ehsan Ali.

Εξήγησε μάλιστα, πως τα μπότοξ που έχει κάνει, μαρτυρούν οι «ανύπαρκτες ρυτίδες έκφρασης στο πρόσωπό της». «Έχει πειράξει και τα ζυγωματικά της, πιθανότατα να έχει συμπληρώσει υαλουρονικό. Φαίνονται εντελώς διαφορετικά και προεξέχουν», ανέφερε ο ειδικός.

newsbeast.gr