Ακαρνανικά Νέα

Με σκληρή γλώσσα μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την ταπεινωτική ήττα της ομάδας από τον Ολυμπιακό (1-5) το βράδυ της Κυριακής (04/04) στο ΟΑΚΑ – Στήριξη αλλά και αιχμές από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ προς τον Μανόλο Χιμένεθ.

O ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, μετέβη στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι «κιτρινόμαυροι», προκειμένου να μιλήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες της ομάδας, μετά την ταπεινωτική ήττα από τον Ολυμπιακό με 5-1 στο ΟΑΚΑ.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη μόνο ήρεμη δεν ήταν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος μετά την νύχτα ντροπής δεν είχε ανοίξει τα χαρτιά του, κάτι που το έκανε σήμερα (05/04) και ήταν ιδιαίτερα έξαλλος με την ντροπιαστική εμφάνιση και την βαριά ήττα που γνώρισε η ομάδα από τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να τα «ψάλλει» στους ποδοσφαιριστές.

«Σαράντα χρόνια είχε το κλαμπ να υποστεί τέτοια ντροπή. Αυτή τη ρετσινιά θα την κουβαλάτε μια ζωή. Και να ξέρετε ότι την όποια αξία έχετε σαν παίκτες την παίρνετε επειδή φοράτε αυτό σήμα. Είναι τεράστια ντροπή αυτό που έγινε, είστε ξεφτίλες!

Θέλω επίσης να σας πω ότι αυτό που έγινε χθες με τους οπαδούς που μπήκαν μέσα στο γήπεδο είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στην ΑΕΚ. Με αυτό είμαι έξαλλος! Ο πρώτος φυσικά που φταίει για όλο αυτό είμαι εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά όλα τα λάθη που έχουν γίνει και θα τα διορθώσω άμεσα.

Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετέ το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα! Απομένουν δέκα ματς. Οι μόνοι που μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση είστε εσεις. Στο χέρι σας είναι! Περιμένω να δω! Μόνο οποιος αξίζει πραγματικά και έχει ψυχή, θα μείνει στην ΑΕΚ. Προπονητής σας είναι ο Μανολο και θα συνεχίσει αν και διαφωνώ και τα λέω εδώ μπροστά του με δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει για τους παίκτες. Ο,τι έχουμε να πούμε να το λέμε εδώ μέσα!

Εγώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Και γνωρίζω καλά ποιοι εδώ μέσα έχουν ψυχή και ποιοι όχι και ποιοι αξίζει να φοράνε αυτή τη φανέλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Ένωσης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

.