Ακαρνανικά Νέα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης.

Σε σύλληψη μετατράπηκε πριν λίγη ώρα η προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τόσο στην πρώτη κατάθεσή του όσο και στη συμπληρωματική ο 50χρονος έπεσε σε πολλές αντιφάσεις. Παράλληλα το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε αυτοκινητοδρόμους της περιοχής ερχόταν σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζονταν ο 50χρονος άνδρας για τη διαδρομή που ακολούθησε το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Ο κρεοπώλης περιέγραψε διαφορετικό δρομολόγιο από αυτό που ακολούθησε, από τις 8.30 το βράδυ που παρέλαβε τον Μπάμπη από το σπίτι του.

Παράλληλα οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις ατόμων τα οποία ήρθαν σε επαφή με τον 50χρονο και ο κρεοπώλης φέρεται να τους εκμυστηρεύτηκε ότι δεν θα βρουν ποτέ τον Μπάμπη, ενώ παράλληλα τους ρωτούσε πως είναι η ζωή στις φυλακές Κορυδαλλού, συμπλήρωσαν το παζλ των ενοχικών στοιχείων εις βάρος του.

Να σημειωθεί ότι ο από το βράδυ της Τετάρτης (17.01.2024) και για περισσότερες από 11 ώρες βρέθηκε ενώπιoν των αστυνομικών της ασφάλειας του Μεσολογγίου και κατέθετε.

Όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί τον είχαν υποβάλει σε μπαράζ ερωτήσεων προκειμένου να αντλήσουν στοιχεία για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου.

«Μίλα ρε τέρας, που είναι το παιδί μου»

Την ίδια ώρα η μητέρα του, οι αδερφές του και συγγενείς του 31χρονου που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου βρέθηκαν έξω από το κτίριο της ασφάλειας Μεσολογγίου και φώναζαν «που είναι ο Μπάμπης».

Με σπαρακτικές φωνές και δάκρυα στα μάτια οι άνθρωποι του 31χρονου τα ίχνη του που οποίου έχουν χαθεί από τις 4 Ιανουαρίου αναζητούν απαντήσεις. Η μητέρα του ξεσπά και φωνάζει… «μίλα ρε τέρας, που είναι το παιδί μου».

Ακόμα τέσσερα άτομα καταθέτουν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου

Την ίδια στιγμή στην Ασφάλεια Μεσολογγίου καταθέτουν ακόμη τέσσερα άτομα. Πρόκειται για τους δύο φίλους του κρεοπώλη, που έδωσαν συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές μαζί με τις συζύγους τους.

Ο ένας εκ των δύο είναι ο 36χρονος, που συνομίλησε με τον κρεοπώλη την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης. Ο εν λόγω άνδρας την ώρα του τηλεφωνήματος βρισκόταν σε καφετέρια μαζί με τη σύζυγό του, το παιδί τους και ένα φιλικό ζευγάρι και υποστήριξε πως έφυγε μόνο για λίγα λεπτά, ώστε να ψωνίσει κάτι σε κοντινό περίπτερο. Το κινητό του, όμως, όπως προέκυψε από την έρευνα, εξέπεμψε σήμα από την περιοχή των παλαιών ΤΕΙ, όπου βρισκόταν και το κινητό του κρεοπώλη.

alldaynews.gr