Ακαρνανικά Νέα

Σε μια απόφαση που μπορεί να ερμηνευθεί με διαφορετικό τρόπο από τον καθένα προχώρησε ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας, Θανάσης Κασολας.

Οπως λοιπόν μας πληροφόρησε με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα δέχεται τους Δημότες για να συζητάνε τα προβλήματά τους στο γραφείο του κάθε Τρίτη από τις 08:00 έως τις 17:00 μετά από ραντεβού…

Και εδώ κάποιος θα πει ….μπράβο στον Δήμαρχο που θα καθίσει τόσες ώρες στο Δημαρχείο και θα δεχθεί τα παράπονά των δημοτών για τα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζουν..

Βέβαια θα υπάρξει και η άλλη άποψη που θα πει… ότι ο Δήμαρχος θα πρέπει να είναι πάντα εκεί για τους Δημότες και να λύνει τα προβλήματα τους είτε μόνος του είτε με την βοήθεια των Αντιδημαρχων και των Συμβούλων του…και όχι κάθε Τρίτη!!!

Σε ότι αφορά το ότι θα βρίσκετε σε Παλαιρο και Μεδεων μια φορά το …δίμηνο ίσως θα ήταν καλύτερο να μην το ανέφερε καν στην ανακοίνωση της η Δημοτική Αρχή.

Δειτε την σχετική ανακοίνωση του Δήμου:
“Με την παρούσα ανακοίνωση σάς ενημερώνουμε ότι ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας θα υποδέχεται το κοινό στο χώρο του Δημαρχείου στη Βόνιτσα για την αντιμετώπιση προβλημάτων των δημοτών κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και ώρες από 08:00 π.μ. έως και 17:00 μ.μ.

Τα ραντεβού θα καθορίζονται από την Γραμματεία του Δημάρχου στο τηλέφωνο 2643360109 καθώς και στο email : [email protected] .

Σημειώνεται ότι τα ραντεβού θα καθορίζονται κατά σειρά χρονικής προτεραιότητας.

Σε περίπτωση απουσίας του Δημάρχου η ματαίωση των ραντεβού θα ανακοινώνεται την προηγούμενη ημέρα με σχετική ανακοίνωση στο ιστότοπο του Δήμου.

Επιπρόσθετα, ο Δήμαρχος θα βρίσκεται στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου της Δ.Ε. Μεδεώνος και της Δ.Ε. Παλαίρου μια φορά ανα δύο μήνες για να συζητεί προβλήματα των Δημοτών.

Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.”