Ακαρνανικά Νέα

Μια εμπειρία ζωής βίωσαν οι 3.000 και πλέον θεατές που κατέκλυσαν το Λιμάνι της Παλαίρου και τα μαγαζιά της περιοχής για να απολαύσουν την Τετάρτη 2 Αυγούστου τους θρυλικούς Πυξ Λαξ που επισκέφτηκαν για πρώτη φορά τον Δήμο μας για να δώσουν συναυλία.

Ο Μπάμπης Στόκας με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τους νέους μουσικούς που απαρτίζουν πλέον το σπουδαίο ελληνικό συγκρότημα, μας ταξίδεψαν με την μουσική τους.

Μας μίλησαν για Ανόητες αγάπες και Λόγια ψεύτικα, μας θύμισαν πως οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, για το πώς έπαψες αγάπη να θυμίζεις, για συνουσίες μυστικές και για άλλα πολλά. Το σίγουρο είναι πως πολλοί δάκρυσαν από συγκίνηση και ας λέει το τραγούδι πως δεν θα δακρυσω πια για σένα…

Δύο ήταν οι στιγμές που ξεχώρισαν από την βραδιά. Η πρώτη όταν εκτός προγράμματος έπαιξαν το κομμάτι του αείμνηστου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ και η δεύτερη προς το τέλος της συναυλίας όταν το ΕΣΥ ΕΚΕΙ του επίσης αξέχαστου Μάνου Ξυδούς ξεσήκωσε τον κόσμο.

Μάλιστα όπως ενημερώθηκαμε από τους ίδιους το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα για τις επόμενες συναυλίες τους.

Κλείνοντας θα πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας αλλά και στην Δημοτική Κοινότητα Παλαίρου.