Ακαρνανικά Νέα

Στα πλαίσια της συντήρησης και της αναβάθμισης του γηπέδου της  Παλαίρου το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας , ολοκλήρωσε τις εργασίες στην  εξέδρα του γηπέδου και στους γύρω χώρους .

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες  στεγανοποίησης , επιδιόρθωσης  και αντικατάστασης ( φθαρμένων και σκουριασμένων σιδήρων )  του γηπέδου. Επιπροσθέτως μέρος της εξέδρας του  και εργασίες ελαιοχρωματισμού αυτής. Επιπλέον έγινε και μερική αντικατάσταση καθισμάτων, πάγκων , αποδυτηρίων και κοινόχρηστων χώρων .

Οι εργασίες στο γήπεδο θα ολοκληρωθούν με την αλλαγή της φθαρμένης πινακίδας του γηπέδου, που βρίσκεται στα αποδυτήρια. Εν συνεχεία εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στα αποδυτήρια ,έτσι ώστε να βελτιωθούν και να γίνουν λειτουργικά για τους χρήστες.

Τέλος ,το  Σεπτέμβριο θα γίνει και η προγραμματισμένη συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα με χτένισμα και προσθήκη συνθετικού υλικού.

Προτεραιότητα μας φυσικά είναι η ασφάλεια των φιλάθλων και η διατήρηση της εξέδρας και του γηπέδου  για πολλά ακόμη χρόνια.

Εκ  του  Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ