Ακαρνανικά Νέα

Η Άννα Ντουντουνάκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μετά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των 100μ πεταλούδα για έξι δέκατα του δευτερολέπτου.

Μία ανάσα από την πραγματοποίηση του ονείρου της έφτασε η Άννα Ντουντουνάκη το οποίο ήταν η συμμετοχή της στον τελικό των 100μ. πεταλούδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η σπουδαία κολυμβήτρια μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. “Χαίρομαι που τη στιγμή που έπρεπε μπόρεσα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα. Πιστεύω ότι έδωσα ότι περισσότερο είχα σε αυτήν την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα ένα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό. Στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό για λίγο για να μπω στην οκτάδα, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη.

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η Ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους, ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό και οκτάδα στην Ολυμπιάδα. Πέτυχα τον έναν και με το παραπάνω, έχασα τον άλλον. Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό την ώρα που έπρεπε”.