Ακαρνανικά Νέα

Στους «8» του μεικτού διπλού στο τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο προκρίθηκαν, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Οι δύο πρωταθλητές μας επικράτησαν 2-0 σετ (6-3, 6-4) των Καναδών Αλιαζίμ και Νταμπρόφσκι και πέρασαν στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν το ισχυρό δίδυμο από την Αυστραλία, Άσλεϊ Μπάρτι/Τζον Πιρς.

Σε ατομικό επίπεδο, τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκαν στη φάση των «16» του Ολυμπιακού τουρνουά τένις. O μεν Τσιτσιπάς, επηρεασμένος από έναν τραυματισμό στο τέλος του δεύτερου σετ, ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Γάλλου Ουμπέρ, ενώ η Σάκκαρη αποκλείστηκε από την Ουκρανή Σβιτολίνα, επίσης με ήττα 2-1 σετ.

Υπενθυμίζεται ότι οι Τσιτσιπάς/Σάκκαρη είναι το Νο 2 του ταμπλό στο μεικτό διπλό, πίσω μόνο από τους Γάλλους Μαχούτ/Μλαντένοβιτς, που όμως αποκλείστηκαν νωρίς, από τους Ρώσους Καράτσεφ/Βέσνινα!

Αν οι πρωταθλητές μας περάσουν το δίδυμο από την Αυστραλία και βρεθούν στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσουν λογικά το έτερο δίδυμο από τη Ρωσία και Νο 4 του ταμπλό, Ρούμπλεφ/Παβλιουτσένκοβα, που επίσης προκρίθηκαν στους «8» και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Γκολούμπεφ/Σβεντόβα (Καζακστάν) – Μακλάχλαν/Σιμπαχάρα (Ιαπωνία).

Πηγή: iefimerida.gr