Ακαρνανικά Νέα

Τι δήλωσε στο kathimerini.gr ο πατέρας του Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Η ζωή γράφει περίεργες ιστορίες. Την ώρα που η εθνική ομάδα πανηγύριζε τον θρίαμβό της με την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου μάθαινε ότι το σπίτι της οικογένειάς του στην Αγία Άννα έχει πάρει φωτιά.  

Οι διεθνείς μας αμέσως μετά τη μεγάλη επιτυχία απέναντι στην Ουγγαρία αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους στις καταστροφικές πυρκαγιές που δεν τους αφήνουν να χαρούν όπως θα έπρεπε την ιστορική πρόκριση. Ανάμεσα στην εθνική ομάδα υπάρχει, τουλάχιστον, ένας πολίστας που, όταν γυρίσει στην Ελλάδα, θα βρει το εξοχικό της οικογένειάς του καμένο. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου. Την είδηση γνωστοποίησε μέσα από δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης ο πατέρας του αθλητή, και παλαιός αθλητής του πόλο, Τάσος Παπαναστασίου. 

«Και τώρα ας μου πει κάποιος, όταν την ίδια στιγμή που η φωτιά μπαίνει στο σπίτι σου στην Αγ. Άννα, ο γιος κερδίζει μετάλλιο στο Τόκιο, κλαις από χαρά ή από λύπη; 

Το kathimerini.gr επικοινώνησε με τον παλαιό πολίστα, τον, κάποτε, «πιλότο» της εθνικής ομάδας, ο οποίος ήταν συγκλονισμένος: «Πήγαν κάποιοι γείτονες να δουν και, σίγουρα, έχουν καεί οι αποθήκες. Θέλω να πάω να δω τι έχει γίνει αλλά δεν πρόκειται να με αφήσουν να πλησιάσω. Ζω τη μεγαλύτερη στιγμή του ανδρικού πόλο, αυτή τη στιγμή για την οποία αγωνιζόμασταν τόσα χρόνια και δεν μπορώ να γιορτάσω», μας είπε.      

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ