Ακαρνανικά Νέα

Ο Ανδρέας Καλαντζής είναι από σήμερα Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Στο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του “ΛΑΙΣ” οριστικοποιήθηκε και τυπικά η  τοποθέτηση του Καλαντζή στην θέση του προέδρου, αντικαθιστώντας τον Θεόδωρο Στούπα ο οποίος παραιτήθηκε για να αναλάβει χρέη αντιδημάρχου.

Υπέρ της εκλογής ψήφισαν οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Αποστολάκη καθώς και οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Μασούρα τους οποίους εκπροσώπησε στην συνεδρίαση ο κύριος Ευθύμιος Μυλωνίδης.

Κατά της εκλογής του ψήφισαν οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Κασόλα Αθανάσιου, η ανεξάρτητη σύμβουλος κ. Καρέλου Αθηνά αλλά και ο επικεφαλής της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», κ. Νώντας Μωραϊτης ο οποίος τον καταψήφισε μέσω επιστολής που έστειλε στον προεδρεύον σύμβουλο κ. Τσακάλη.

Να σημειώσουμε κλείνοντας ότι ο Ανδρέας Καλαντζής έγινε έτσι ο νεώτερος σε ηλικία πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του.