Τίτλοι ενός δραματικού τέλους γράφτηκαν σήμερα 14/7 πέμπτη ημέρα της αναζήτησης του 25χρονου Ρουμάνου τουρίστα ο οποίος είχε έρθει στην Λευκάδα για διακοπές με την κοπέλα του και τους φίλους του.

Ο άτυχος νεαρός χάθηκε στα νερά στην παραλία Μύλος το μεσημέρι της Κυριακής πρώτη ημέρα των διακοπών του. Όλες αυτές τις ημέρες το Λιμενικό από νωρίς το πρωί μέχρι που έπεφτε ο ήλιος έψαχνε και με τη βοήθεια δύτη, τον αγνοούμενο.

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ένας Ιταλός που καθημερινά κάνει θαλάσσια σπορ στην περιοχή εντόπισε ένα πτώμα σε απόκρημνη παραλία μεταξύ Τσουκαλάδων και Πευκούλια. Ειδοποίησε το Λιμενικό και οι διαδικασίες έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο νοσοκομείο που τον μετέφερε το ΕΚΑΒ περίμενε συντετριμμένος ο πατέρας του με την κοπέλα του και τους φίλους του για την χειρότερη στιγμή που θα μπορούσε να του τύχει.

Την αναγνώριση του παιδιού του. Οι φίλοι του απλά μας επιβεβαίωσαν τα όσα γράφαμε όλες αυτές τις ημέρες. Ο άτυχος νεαρός αναγνωρίσθηκε από την κοπέλα του και λίγο αργότερα και από τον πατέρα του.

Lefkadapress.gr