Ακαρνανικά Νέα

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην διαδικασία των Play Off για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο του Ζαλόγγου επικρατώντας με 0-1 του ΕΡΜΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με πλασέ του ΜΠΟΥΖΙ ύστερα από καθετη μπαλιά του ΚΑΛΟΓΕΡΗ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά γενικά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να δημιουργηθεί κάποια μεγάλη φάση.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στηνβεπαναληψη με τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ να διατηρεί σχετικά εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης έχοντας μάλιστα και ευκαιριες μετά την συμπλήρωση 65 λεπτών να πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Έτσι,  ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ παρέμεινε στην κορυφή τού βαθμολογικου πίνακα διατηρώντας την διαφορά των 4 βαθμών από τον 2ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ο οποίος στο άλλο παιχνίδι του προγράμματος επικράτησε με 3-1 του ΘΡΙΑΜΒΟΥ στον Λούρο.

Επόμενο ματς για την ομάδα μας την Τετάρτη 27 Μαρτίου απέναντι στον ΘΡΙΑΜΒΟ ΛΟΥΡΟΥ στο γήπεδο της Βόνιτσας.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ,  ΒΛΑΧΟΣ ,  ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΒΑΣΙΛΑΣ,  ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ (87′ ΚΤΕΝΑΣ),  ΒΡΕΤΤΟΣ,, ΜΠΟΥΖΙ (86′ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ) , ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (79′ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ), ΤΣΙΟΥΝΗΣ.