Παγκόσμια ημέρα του παιδιού χθες 25 Δεκεμβρίου και ένας νέος 27 ετών χρειάζεται την πολύτιμη βοήθεια μας για να ξεπεράσει τον γολγοθά που περνάει από την πρωτη στιγμή της ζωής του.

Ο λόγος για τον δικό μας Γιώργο, έναν νέο από την Πρέβεζα ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που λέγεται Νευρωϊνομάτωση τύπου 1.

Ο 27χρονος από την πολύ τρυφερή βρεφική ηλικία των 40 ημερών προσεβλήθη από μια εξαιρετικά σπανια ασθένεια την νευροϊνωμάτωση!

Από τότε μέχρι και σήμερα πάλεψε και παλεύει και μεσα από διαφορά επώδυνα χειρουργεία κατάφερε και βγήκε μέχρι στιγμής νικητής!

Όμως ο Γιώργος είναι νέος, έχει όνειρα, φιλοδοξίες, ονειρεύεται έναν κόσμο καλύτερο, χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να του δώσει όλα αυτά τα εφόδια.

Το κράτος του δίνει μία μικρή σύνταξη αναπηρίας που μεταβίας μπορεί να αγοράσει τα φάρμακα που απαιτούνται.

Η μητέρα του παλεύει με όλη της την ψύχη για να δει τον Γιώργο να χαμογελά, να πατά δυνατά στα πόδια του και να φωνάζει ”ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ”.

Υπήρξαν άνθρωποι που εστειλαν τις προσευχές τους στον Γίωργο και την μητέρα του Κατερίνα, τους στήριξαν ηθικά και ψυχολογικά, όμως όλα αυτά τα χρόνια και τα πολλαπλά χειρουργία που έχουν γίνει έφτασαν σε σημείο τα χρέη να πνίγουν την οικογένεια.

Εδώ ακριβώς σε αυτό κομβικο σημείο ήρθε νομίζω η σειρά μας ως άνθρωποι να βάλουμε όλοι μας από ένα λιθαράκι για να στρεψουμε την ορμή από το ποτάμι και να το κάνουμε ποτιστικό!

Οι Βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης και Κώστας Μπάρκας, ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, φορείς, σύλλογοι, σωματεία και πολίτες αυτής της πόλης, πρέπει όλοι μαζί να ενωθούμε και να δείξουμε ότι είμαστε δίπλα σε αυτό το 27χρονο παληκάρι.

Ο Γιώργος στις 4 Ιανουαρίου πρέπει να κάνει ένα ακόμη πολύωρο χειρουργείο και απαιτούνται 6.500 ευρώ για να καλυφθούν όλα τα εξόδα (νοσήλεια, μετακινήσεις, διαμονή, κ.α).

Λίγες ημέρες πριν την Γέννηση του Θεανθρώπου ας δείξουμε όλοι μας την ανθρωπιά μας και την στήριξη στον 27χρονο.

Τα στοιχεία της οικογένειας είναι στη διάθεση οποιουδήποτε χρειαστεί περισσότερες πληροφορίες.

Οι ΔΩΡΕΕΣ μπορούν να πραγματοποιηθούν με κατάθεση στην Τράπεζα ALPHA BANK

Αρ. Λογαριασμού: 420-002101-153230 (Αικατερίνη Μπαλακέρα)

Αρ. Λογαριασμού IBAN: GR9401404200420002101153230 (Αικατερίνη Μπαλακέρα)

Παρακαλούμε σε οποιαδήποτε κατάθεση στην αιτιολογία να αναγράφεται η λέξη ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, καθώς και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας για τις ευχαριστίες. Τηλ. Επικοινωνίας 6945995111.

onprevezanews.gr