Ακαρνανικά Νέα

Προληπτικά rapid test ανίχνευσης κορωνοϊού θα πραγματοποιηθούν στην Πάλαιρο από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την Δευτέρα 16 Αυγούστου από τις 9:30 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι στο ιατρείο Παλαίρου.

Η διενέργεια των τεστ θα αφορά τόσο τους δημότες του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, όσο και τους επισκέπτες – τουρίστες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην περιοχή.

Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ και αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας, ενώ, φυσικά, θα πρέπει να τηρούνται αυστηρώς τα μέτρα πρόληψης (χρήση μάσκας και αποστάσεις).

Προτεραιότητα στη διαδικασία έχουν αρχικά όσοι εργάζονται σε: σούπερ μάρκετ, take away, φούρνους κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι ψαράδες, όσοι εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες – τεχνικοί, οικιακοί βοηθοί, εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο Σπίτι (όσοι κυκλοφορούν για εργασία εκτός σπιτιού γενικά), καθώς και όποιος Δημότης ή εργαζόμενος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας θέλει και επιθυμεί.

Προσοχή: Όποιος έχει συμπτώματα covid ή γρίπης να μην προσέλθει και ν’ απευθυνθεί στο ιατρό του ή για να κάνει τεστ covid στα μικροβιολογικά εργαστήρια της περιοχής και στα Κέντρα Υγείας Βόνιτσας